Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

VÅRA OLIKA KOLLEKTIONER

ALASKA

Plagg som passar i kyliga miljöer

Alaska, med sitt lätta och mjuka yttertyg passar dig so mest rör dig i ridshuset eller då det inte nederbörd utomhus. Med sin 250 gsm fyllning som liknar dun till konsistensen men består av syntet, passar den dig om främst vill ha ytterplagg för kyla. Syntetdun är lika varmt som dun men klarar till skillnad från dun av att värma dig även i fuktiga väderlekar.

Yttertyget är lätt och mjukt och har en DWR (durable water resistant) behandling. DWR innebär en typ av impregnering och innebär att vattnet stoppas på utsidan av tyget och bildar små droppar istället för att gå igenom tyget.  DWR är dock den lägsta typen av skydd mot väta och innebär för Alaska att den stoppar snö och viss blötsnö.

 

 

Läs gärna mer om våra material i "Lilla materialskolan" här!

 

Temperatur runt +5 till -15 grader

Håller dig varm även i fuktig väderlek

Står emot vind

Uhip_KLAR-4_1
Modell_Alaska_coat_brown_6
Modell_Alaska_jacket_skirt_brown_4
Modell_Alaska_parka_brown_5
Modell_Alaska_coat_brown_9
Modell_Alaska_jacket_skirt_navy_1
Modell_Alaska_jacket_skirt_navy_3
Modell_Alaska_parka_navy_9
Modell_Alaska_coat_navy_3

ARCTIC SPORT

Plaggen som fixar växlande väder

 

Varm men förvånansvärt tunn och lätt med skyddande membran på insidan av yttertyget. Membranet medför en vattenpelare på 5000 mm och gör tillsammans med syntetdunet på insidan att Arctic Sport klarar vinterns växlande väder bra. Passar den som gillar en sportig look, kläder som du kan röra dig i samt dig som vistas i vinterväder där det ena dagen är minusgrader och andra nederbörd eller blåsigt.

Även om looken är sportig är designen feminin och figurnära.  Arctic Sport finns i jacka, täckkjol samt kappa och har utrustats med avtagbar luva, fleece på kragens insida samt reflexdetaljer.

 

För temperaturer ca +10 till -10

Klarar blötsnö och lättare regn

Värmer även om det blir fuktigt

Reflex på dragkedja och logo

ebbanillson
Modell_AS_coat_6 (1)
Modell_AS_coat_greyblue_2
Modell_AS_coat_1
Modell_AS_jacket_skirt_grey_2
Modell_AS_jacket_skirt_navy_6
Modell_AS_jacket_skirt_greyblue_5

URBAN OUTDOOR BOMBER

Plaggen med design i Bomberstil

Urban Bomber är lätta och smidiga plagg där funktion möter fashion. Den är specialgjord för ryttare men kan lika gärna bäras på övrig fritid eller på stan. Färgerna är dovra men sticker ut, likaså detaljerna.

Finns i jacka, långjacka och täckkjol. Dam/unisex storlekar samt för juniorer.

 

För temperaturer ca +10 till -5

Klarar blötsnö och lättare regn

Värmer även om det blir fuktigt

Reflex på dragkedja och logo

IMG_2346
Blue-bomberset_1
Green-bomberset_1
Bombeer-long-jacket_blue_2
Bombeer-long-jacket-green_1

3 i 1

Plaggen för den som önskar flexibla plagg året runt

 

Vår serie för dig som vistas ute där det växlar i väderlek; ena dagen under 0:an och andra dagen 10 plusgrader. Plaggen består nämligen av ett yttre skal du kan använda som tunnare samt en avtagbar del du kan ta av. Även den är möjlig att använda som ett "stand alone plagg" . 3 i 1 finns i kappa och kjol.

Yttertyget i skaldelen är ett mjukt ripstop nylon som är behandlat för att tåla 10.000 mm regn. På insidan har vi ett tunt lager med syntetdunet på kappen och ett lager med fuktuppsugande mesh på kjolen. De inre delarna har 140 grams fyllning.

Kragen är hög och skyddande och ärmsluten är nedvikbara för att skydda handen vid regn och blåst. Säsongens favorit oavsett aktivitet!

 

Läs gärna mer om våra material i "Lilla materialskolan" här!

 

För temperaturer ca +15 till -15

Klarar regn i upp till 3 timmar

Värmer även om det blir fuktigt

SS17Louicehaaga_5-3
Modell_3i1_coat_black_2
modell 3i1 innerkappa

REGULAR SPORT

Plaggen för dagar med regn och blåst

 

En sportig serie med jacka och kjol, i färgerna navy och svart, som fungerar utmärkt sommar som höst. Tillverkad av lätta funktionsmaterial som tål regn.

Yttertyget är ett mjukt ripstop nylon som är behandlat för att tåla 10.000 mm regn. På insidan har vi ett tunt lager med syntetdunet Sorona See Pro som värmer vid ruggväder men även gör jackan till det perfekta ytterlagret för årstiden oavsett väder.

Kragen är hög och skyddande och ärmsluten är nedvikbara för att skydda handen vid regn och blåst. Säsongens favorit oavsett aktivitet!

 

Läs gärna mer om våra material i "Lilla materialskolan" här!

 

För temperaturer ca +15 till 0

Klarar regn i upp till 3 timmar

Värmer även om det blir fuktigt

SS17Louicehaaga_5 (2)

Så här tycker våra kunder

Tekniska funktioner
poäng
Bekvämlighet
poäng
Värme eller regntålighet
poäng

 

Efter att ha köpt en kappa, jacka plus kjol och nu även en vårjacka kan man lätt säga att jag bytt ut hela garderoben på ytterkläder. Bra kvalité, kanon passform och dessutom rekordsnabba leveranser (beställde senast igår, fick paketet idag) äntligen ridplagg där skaparen tänkt till om vad vi ryttare vill ha, speciellt under kalla och regniga/snöiga dagar. För mig är UHIP ett självklart val, både i stallet och till vardags

~ Anna

Provade min Uhip sommarjacka på Island nyligen under en ca 40 mil lång ridvecka i alla slags väder och oväder. Den var toppen och höll måttet över all förväntan! Dessutom fantastisk service i butik!
Gillar alla mina 3 Uhip jackor och 2 kjolar.

~ Sabina

Sköna kläder att bära,hållbara och lätta att sköta.Såååå sjukt sköna plagg,så jag önskar de kan tillverka en pyjamas som jag kan köpa.

~ Maud

Köpte den långa kappan i Falsterbo i fredags. Red idag i regnet med bara "ytterjackan". Är supernöjd, var varm och helt torr. Förstod inte varför jag var tveksam. Tack tjejerna i montern som övertygade mig!!

~ Anna

Vill bara säga tack! En sån fantastisk kappa jag har. -8,6 grader nu på morgonen och rejäla vindar men jag är varm med endast en fleece under. Jag som alltid fryser fullkomligt älskar min kappa.

~ My