0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Våra barnkollektioner

Junior kollektionen

Juniorkollektinen består av jacka, täckkjol och långjacka. De är tillverkade av ett tyg som tål ruskväder om än de inte klarar häftigt regn. De har ett värmande synstetdun på insidan och är lätta och smidiga. Då även våra yngre gillar snygg design är barnplaggen likt vråa kolletiner för vuxna tillverkade i en feminin och figurnära stil.

Alaska passar dig som vill ha ett plagg som passar för kyla eller för dig som är frusen.

 

Temperatur runt +5 till -10 grader

Håller dig varm även i fuktig väderlek och tål 3000mm regn

Står emot vind

Urban Outdoor Bomber

Smidiga jackor, täckkjolar och långjackor för barnen i farten. Cool look och snygga detaljer.

För temperaturer ca +10 till -7

Värmer även om det blir fuktigt

Modellbild_barnkappor
IMG_3488
Modellbild_barnkappa_navy
IMG_3481
IMG_2164
IMG_2280
IMG_2820

URBAN

Plaggen med cool design för växlande väderlek

 

Nyhet hösten 2017

 

För temperaturer ca +15 till -5

Klarar blötsnö och lättare regn

Värmer även om det blir fuktigt

Reflex på dragkedja och logo

REGULAR SPORT

Plaggen för dagar med regn

En sportig serie med jacka och kjol, i färgerna navy och svart, som fungerar utmärkt sommar som höst. Tillverkad av lätta funktionsmaterial som tål regn.

Yttertyget är ett mjukt ripstop nylon som är behandlat för att tåla 10.000 mm regn. På insidan har vi ett tunt lager med syntetdunet Sorona See Pro som värmer vid ruggväder men även gör jackan till det perfekta ytterlagret för årstiden oavsett väder.

Kragen är hög och skyddande och ärmsluten är nedvikbara för att skydda handen vid regn och blåst. Säsongens favorit oavsett aktivitet!

 

För temperaturer ca +10 till -10

Klarar regn i upp till 2 timmar

Värmer även om det blir fuktigt

Så här tycker våra kunder

Tekniska funktioner
poäng
Bekvämlighet
poäng
Värme eller regntålighet
poäng

 

Efter att ha köpt en kappa, jacka plus kjol och nu även en vårjacka kan man lätt säga att jag bytt ut hela garderoben på ytterkläder. Bra kvalité, kanon passform och dessutom rekordsnabba leveranser (beställde senast igår, fick paketet idag) äntligen ridplagg där skaparen tänkt till om vad vi ryttare vill ha, speciellt under kalla och regniga/snöiga dagar. För mig är UHIP ett självklart val, både i stallet och till vardags

~ Anna

Provade min Uhip sommarjacka på Island nyligen under en ca 40 mil lång ridvecka i alla slags väder och oväder. Den var toppen och höll måttet över all förväntan! Dessutom fantastisk service i butik!
Gillar alla mina 3 Uhip jackor och 2 kjolar.

~ Sabina

Sköna kläder att bära,hållbara och lätta att sköta.Såååå sjukt sköna plagg,så jag önskar de kan tillverka en pyjamas som jag kan köpa.

~ Maud

Köpte den långa kappan i Falsterbo i fredags. Red idag i regnet med bara "ytterjackan". Är supernöjd, var varm och helt torr. Förstod inte varför jag var tveksam. Tack tjejerna i montern som övertygade mig!!

~ Anna

Vill bara säga tack! En sån fantastisk kappa jag har. -8,6 grader nu på morgonen och rejäla vindar men jag är varm med endast en fleece under. Jag som alltid fryser fullkomligt älskar min kappa.

~ My

Så här tycker våra ryttare

Skärmavbild 2017-08-04 kl. 10.43.15

EMELIE NYRERÖD

SS17Louicehaaga_3 (6)

LOUISE HAAGA

favoritjacka

EBBA NILSSON