Med höga krav på funktion för tuff väderlek har du kommit helt rätt!

Fixar både kyla och ruggväder - Finns modeller för hela familjen

martina_2.jpg

Plaggen vi kallar ICE har vi tillverkat med tåligt material som fixar både kyla och busväder

Familjen av ytterplagg har vi kallar ICE har vi skräddarsytt till dig som tillbringar mycket tid utomhus då de är både riktigt varma och dessutom tål nederbörd mycket bra.

Plaggen  Ice har en sportig stil kompletterad med reflexer som gör att du syns i mörkret.

Ice-familjen finns i modellerna vinterkappa, vinterjacka och termokjol. Finns även som juniorplagg samt i herrmodell av jackan samt en lång parkas eller rock.

Ha en superskön höst och vinter hälsar Martina (ansvarig för Uhip's web) som hänger ute både i stallmiljö och ute med hunden

rain.svg 4/6 Regntäthet
wind.svg 4/6 Vindtäthet
snow.svg 5/6 Värmeförmåga
breathe.svg 3/6 Andasförmåga

hero_mobil_1280x1910_webb_ice launch.jpg

Material

Tygets membran på Ice-familjen tillsammans med den tejpade kviltningen stoppar väta från att tränga in (som den normalt lättare gör vid vanligt kviltade plagg med stygn).  De har även en flourocarbonfri DWR impregnering. Ridkläderna tål dessutom tuffare tag genom att tyget är lite kraftigare. 

Måttet i form av vattenpelare de tål är 7.000 mm vilket klarar dig från att bli blöt under ridturen. Den andas också tack vare att tyget låter nödvändig fukt komma ut..

Iceplaggen är rikligt fyllda med isolering, ett tekniskt dunliknande material sk syntetdun med Sorona®-fibrer. De håller dig varm ner mot ner mot -10 till -15 grader

Shop Ice