Din match blir stilrena Urban stretch

Perfekt för dig är vädertåliga plagg i minimalistisk design

"It's all about design and functionality"

Jag går igång på en stilren, snygg look i min design där looken får möta riktigt bra funktion. Urban stretch är ett mycket bra exempel som jag älskar att själv bära i både stallmiljö som under mina promenader med vår hund.

Familjen består av en en vind- och regntålig vinterkappa och en något längre vinterjacka. För mer information gällande värmeförmåga mm kika på symbolerna nedan. 

Ha en superskön höst och vinter!

Ulrika Falkman
Grundare

 

behind_the_scenes_kollektion_aw21_ulrika_elin_7.JPG

rain.svg 6/6 Regntäthet
snow.svg 3/6 Värmeförmåga
wind.svg 5/6 Vindtäthet
breathe.svg 3/6 Andasförmåga

Material för livet utomhus

Tyget vi valt är ett 4-vägsstretchtyg so ger en skön rörlighet. Det är tillverkat av nylon och Elastan som har en TPU-film på insidan och en DWR impregnering på utsidan som ger plagget ett mycket gott motstånd mot regn,  motsvarande 10 000 mm/h. Det släpper ut motsvarande om du skulle bli varm. Sömmarna är tejpade. DWR’n är en ECO-impregnering och kan bättras på vid behov. 

urbanstretch_graphite_funktion_2.jpg

På insidan sitter ett syntetdun med maximal värmande funktion där mängden isolering passar ett aktivt, rörligt liv. Isoleringen kommer från en lokal tillverkare i Kina och är ett tekniskt material tillverkat av 100% återvunnen polyester.  

Fodertyget är en 100% återvunnen polyester. Dragkedjor från YKK.

Shop Urban stretch

merino-halfzip-hero_mobil_1280x1910_webb.jpg

Bra material närmast kroppen och som mellanlager är A och O

Med plaggen i Urban Stretch håller du dig torr i busväder men då är det oftast ruggigt och fuktigt ute. För att få ut maximalt av plaggen rekommenderar vi ull närmast kroppen som baslager, gärna även ull som mellanlager ovanpå baslagret. Våra mellanlager finns både som hybridmodell med ullvadd som foder eller som sköna stickade tröjor eller jackor. 

Njut ute i naturen!