Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Garanti & reklamation

 

Vi säljer alla produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garantier gäller i Sverige. Vill du reklamera en vara ska du börja med att registrera ett ärende.

Produktgarantin täcker fabrikationsfel. Är det fel på en vara du köpt kan du enligt Konsumentköplagen bland annat ha rätt att kräva fri lagning, omleverans av en ny vara eller att häva köpet och få pengar tillbaka. Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis.

Vi tillämpar även Konsumentköplagens regler om byten och returer för företagsköp. Om du har köpt ditt Uhip-plagg inom ett företag kan du alltså byta och returnera din vara kostnadsfritt. Du har också garanti i 12 månader.

Psst... problem med din dragkedja?

Våra tvåvägsdragkedjor kan ibland fastna om de kommer i lite snett. Det är inget fel på dem (är av bästa tillverkaren YKK) utan det är just det där med tvåvägsdragkedjor, att de är ibland lite kinkiga 😉

9,9 gånger av 10 brukar vår rekommendation "ta i och ta isär dem" fungera alldeles utmärkt. Funkar inte det så ta i lite till. Vi har inte fått in någon reklamation efter en sådan rekommendation, men skulle det ske så är du självklart välkommen att göra en reklamation.