Coat Arctic Sport REUSE graphite Storlek 36

1 348 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 2Bra skick (plagget är använt några gånger och tvättat en gång).

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 2nopprigt tyg sidan
Plagget har ett fel som kan påverka funktionen men plagget går utmärkt att använda ändå eller är väldigt enkelt att laga (ex. bensnöre, tryckknapp, sprucken söm)

Ursprungspris:956

Storlek:38

Förstärkningsplagg att använda som extra foder under din vinterkappa när kylan är extra sträng eller om du ofta vistas i kyla stillasittandes.

Kappan är figurnära och dess sidopaneler i stretchig polyesterfleece gör den smidiig och lätt att bära. Fram-& baktill har den ett mjukt nylon som är quiltat med ett värmande syntetdun som ger både värme och vindskydd där man behöver det som mest. Dessa liners kallar vi ullhybrider och de har fått sitt namn på grund av dess konstruktion med två olika material; det vindskyddande, snett quiltade panelerna med ullfyllning fram, bak och på övre delen av ärmarna samt panelerna av stretchig fleece på sidorna. Panelerna med ull ger skön skön värme där det uppskattas som mest och stretchmaterialet där rörelsefrihet istället behövs. Ullfyllningen är som en vadd bestående av ull och kommer från den tyska tillverkaren Lavalan. Lavaln erbjuder endast spårbart ull från Europa. Ull har så goda värmande egenskaper så vi har inte fyllt den med så tjockt lager fyllning. Du alltså en relativt tunn och smidig liner men ändå en som är riktigt varm. Långa kappan i Linerfamiljen har funktioner för att fästas i vår kappa Regular Sport och bildar då vår 3 i1 produkt. I övrigt ingår en mellanlagerjacka i Linerfamiljen.