Coat Regular REUSE navy Storlek 42

1 318 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 2Bra skick (plagget är använt några gånger och tvättat en gång).

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 2Fodret har krakelerat på vissa ställen (insida)
Plagget har ett fel som kan påverka funktionen men plagget går utmärkt att använda ändå eller är väldigt enkelt att laga (ex. bensnöre, tryckknapp, sprucken söm)

Ursprungspris:1916

Storlek:42

Figurnära, knälång klassiskt svart kappa i mjukt vädertåligt ripstopnylon, fylld i smala kanaler med det ultralätta och extremt värmande Thermolite®soft. Tillsammans med tvåvägsdragkedjan fram samt ett högt sprund i bak blir kappan ett funktionellt outdoorplagg för dig är som är frusen men vill kunna utöva din aktivitet varm och med god rörlighet. Kappan är dessutom så feminin, lätt och smidig i designen att den passar lika bra i stan som vid outdoor aktiviteten. Ibland funktionerna finns elastiska benhand på kappans insida att fästa runt benen vid aktivitet.