Functional Pant REUSE black Storlek 36

688 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 2Bra skick (plagget är använt några gånger och tvättat en gång).

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 3söm som släppt i grenen och svaga knappar
Plagget har ett fel som påverkar en viktig funktion av plagget

Ursprungspris:1000

Storlek:36

Funktionsbyxa specialdesignad för arbetet i stallet. De har en passform samt ett stretchigt material specialanpassat för aktiviteterna runt hästen där rörelsefriheten har prioriterats så att du tex skall kunna böja dig och sitta på knä obehindrat.

Byxorna har designats med ett "säte" som på ridbyxor samt en smal, sömlös vad så att du även kan sitta bekvämt i sadeln.  

Uhips funktionsbyxor finns i två olika utföranden. En med lite kraftigare tyg och en light variant. Båda byxorna är i unisexmodell, skräddarsydda för arbete i stallet. De har en passform samt ett stretchigt material specialanpassat för aktiviteterna runt hästen där rörelsefriheten har prioriterats. Exempelvis för att kunna böja dig och sitta på knä obehindrat. Byxorna har dessutom designats med ett "säte" som på ridbyxor samt en smal, sömlös vad så att du även kan sitta bekvämt i sadeln om du önskar sitta upp.

  

Hösten 2020 kompletteras familjen med en byxa med dragkedjor i sidan för enkelt av och på då du vill rida med byxan. Den har även ett mer värmande material. Snygga i stilren i sobra färger som vi som ryttare gillar.