Hybrid Liner Coat REUSE Graphite Storlek 40

1 060 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, ett second hand-plagg som kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Produktens skick och eventuella defekter beskrivs nedan.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Bra skick (plagget är använt några gånger och tvättat en gång). Värde på skala 1-3:2

Beskrivning av fel
Använd Värde på skala 1-3: 1 Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende Ursprungspris: Storlek: 40 Förstärkningsplagg att använda som extra foder under din vinterkappa när kylan är extra sträng eller om du ofta vistas i kyla stillasittandes.

Kappan är figurnära och dess sidopaneler i stretchig polyesterfleece gör den smidiig och lätt att bära. Fram-& baktill har den ett mjukt nylon som är quiltat med ett värmande syntetdun som ger både värme och vindskydd där man behöver det som mest. Dessa liners kallar vi ullhybrider och de har fått sitt namn på grund av dess konstruktion med två olika material; det vindskyddande, snett quiltade panelerna med ullfyllning fram, bak och på övre delen av ärmarna samt panelerna av stretchig fleece på sidorna. Panelerna med ull ger skön skön värme där det uppskattas som mest och stretchmaterialet där rörelsefrihet istället behövs. Ullfyllningen är som en vadd bestående av ull och kommer från den tyska tillverkaren Lavalan. Lavaln erbjuder endast spårbart ull från Europa. Ull har så goda värmande egenskaper så vi har inte fyllt den med så tjockt lager fyllning. Du alltså en relativt tunn och smidig liner men ändå en som är riktigt varm. Långa kappan i Linerfamiljen har funktioner för att fästas i vår kappa Regular Sport och bildar då vår 3 i1 produkt. I övrigt ingår en mellanlagerjacka i Linerfamiljen.

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. Det har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar.