Ice Junior Longjacket REUSE Grafitgrå Storlek 150

878 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, ett second hand-plagg som kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Produktens skick och eventuella defekter beskrivs nedan.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Nytt eller ser och känns som nytt.Värde på skala 1-3:1

Beskrivning av fel
Knapp ärmslut lossnat / saknas

Värde på skala 1-3: 1 Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende

Ursprungspris: 1276

Storlek: 150

 

En lång ridjacka/parkas för barn. Den går ner över låren och värmer gott i både stall och till häst. Ridjackan är tillverkad i ett värmande syntetdun samt med vädertåligt tyg och passar för de som vistas ute mycket oavsett väderlek. Den långa ridjackan har reflexdetaljer, nedfällbara handvärmare, benband på insidan och ett högt sprund bak.

Tillverkad av en god mängd värmande syntetdun samt med ett vädertåligt tyg vilket innebär att den passar för de som vistas ute mycket oavsett väderlek och temperatur.

I familjen Ice hittar du vinterkläder och ridkläder för dig som tillbringar mycket tid utomhus då de är både riktigt varma och tål nederbörd. Med Ice sportiga stil syns du i mörkret med plaggens många reflexer. Familjens plagg har en figurnära passform men har ändå en rörelsefrihet och tillräcklig med vidd för att du ska kunna ha på dig ett mellanlager under samt lite luft. Luften under värms upp av kroppsvärmen och är viktig för funktionen.

Ice-familjen finns i modellerna vinterkappa, vinterjacka och termokjol. Finns även som juniorplagg samt jackan och parkas i herrmodell.

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. Det har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar.