Ice Junior Thermal Skirt REUSE graphite Storlek 150

438 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, ett second hand-plagg som kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Produktens skick och eventuella defekter beskrivs nedan.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Nytt eller ser och känns som nytt.Värde på skala 1-3:1

Beskrivning av fel
Knapp benband lossnar lätt

Värde på skala 1-3: 1 Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende

Ursprungspris: 636

Storlek: 150

 

Vår ridkjol för de unga ryttarna är tillverkad i syntetdun och passar för barn och juniorer som vistas mycket ute, oavsett väderlek. Täckkjolen har precis som täckkjolarna för dam, dragkedjor fram och bak och bensnören som håller kjolsidorna på plats när man sitter i sadeln.

Täckkjolen har en fyllning av syntetdun, men med samma värmande egenskaper som en dunkjol. Täckkjolen för barn är lika bra i stallet som på hästryggen samt har en matchande jacka i kollektionen. Tillverkad av en god mängd värmande syntetdun samt med ett vädertåligt tyg vilket innebär att den passar för de som vistas ute mycket oavsett väderlek och temperatur.

I familjen Ice hittar du vinterkläder och ridkläder för dig som tillbringar mycket tid utomhus då de är både riktigt varma och tål nederbörd. Med Ice sportiga stil syns du i mörkret med plaggens många reflexer. Familjens plagg har en figurnära passform men har ändå en rörelsefrihet och tillräcklig med vidd för att du ska kunna ha på dig ett mellanlager under samt lite luft. Luften under värms upp av kroppsvärmen och är viktig för funktionen.

Ice-familjen finns i modellerna vinterkappa, vinterjacka och termokjol. Finns även som juniorplagg samt jackan och parkas i herrmodell.

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. Det har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar.