Jacket Alaska REUSE Brown Storlek 46

750 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious
Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Gillar du mjuka och lätta dunjackor är Jacka Alaska perfekt för dig! Med sitt lätta och mjuka material håller du värmen med en jacka som inte är i vägen för dig varesig när du pysslar i stallet eller presterar i sadeln. Många gillar den även för sin snygga figurnära passform och klassiska look.

Jackan har nedfällbara handvärmarna som är sköna att dra ner över dina händer när du håller i tygeln.

Matcha med den tillhörande täckkjolen så håller du värmen som om du hade en lång kappa men med den fördelen att du kan använda plaggen var för sig.
 

Familjen Alaska består av lättviktkappor och lättviktjackor med matchande täckkjol. De är ordentligt fyllda med ett varmt tekniskt material vilket gör att du med Alaskaplaggen håller dig varm och skön och får funktionella plagg som är mycket smidiga och sköna att bära.

Alaskas familjemedlemmar består av ridjackor, ridkappor och termokjolar med väldigt fin feminin passform. Plaggen har alla Uhip’s smarta funktioner och detaljer för både ridning och livet runt om i stallet.

Alaska är designad för dig som hålla värmen men samtidigt kunna röra dig ordentligt, dvs kunna rida ditt pass eller jobba i stallet varm och go med plagg som det knappt märks att du har på dig. Många gillar dem även för sin snygga figurnära passform och klassiska look. För finsmakaren helt enkelt

 

Beskrivning av skick
Nytt eller ser och känns som nytt

Värde på skala 1-3:1

 

 

Beskrivning av fel
Lösa knappar

Plagget har ett fel som kan påverka funktionen men plagget går utmärkt att använda ändå eller är väldigt enkelt att laga (ex. bensnöre, tryckknapp, sprucken söm)

Värde på skala 1-3: 2

Storlek: 46

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. De har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information om köpevillkor, se Köpvillkor andra sortering.