Jacket Arctic Sport REUSE Merlot Storlek 46

929 SEK
Enkelt att handla
14 dagars öppet köp
Fria returer
Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

En sportig och funktionell ridjacka med tvåvägsdragkedja fram, figurnära passform och nedfällbara handvärmare.

Plaggen i familjen Arctic Sport har som alla Uhip's plagg en figurnära och nätt design som du kan röra dig obehindrat i. Arctic Sport har en mängd isolering som gör att du enkelt reglerar och håller en behaglig temperatur under höst och vinter, justera bara vad du har under. Väder och vind är inga problem tack vare yttertygets konstruktion. Utöver det hjälper reflexdetaljerna på plaggen dig att synas i mörkret.

 

 

 

Beskrivning av skick
Nytt eller ser och känns som nytt

Värde på skala 1-3:1

 

 

 

Beskrivning av fel
Knapp ärmslut lossnat / saknas

Plagget har ett fel som kan påverka funktionen men plagget går utmärkt att använda ändå eller är väldigt enkelt att laga (ex. bensnöre, tryckknapp, sprucken söm)

Värde på skala 1-3: 2

Ursprungspris: 1650

Storlek: 46

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. De har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information om köpevillkor, se Köpvillkor andra sortering.