Jacket Arctic Sport REUSE Navy Storlek 36

929 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious
Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

En sportig och funktionell ridjacka med tvåvägsdragkedja fram, figurnära passform och nedfällbara handvärmare.

Plaggen i familjen Arctic Sport har som alla Uhip's plagg en figurnära och nätt design som du kan röra dig obehindrat i. Arctic Sport har en mängd isolering som gör att du enkelt reglerar och håller en behaglig temperatur under höst och vinter, justera bara vad du har under. Väder och vind är inga problem tack vare yttertygets konstruktion. Utöver det hjälper reflexdetaljerna på plaggen dig att synas i mörkret.

 

Beskrivning av skick
Bra skick (plagget är använt några gånger och tvättat en gång)

Värde på skala 1-3:2

 

 

Beskrivning av fel
Sprucken i söm på ryggen

Plagget har ett fel som påverkar en viktig funktion av plagget

Värde på skala 1-3: 3

Ursprungspris: 1795

Storlek: 36

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. De har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information om köpevillkor, se Köpvillkor andra sortering.