Junior Thermal Skirt REUSE Navy Storlek 160

695 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, ett second hand-plagg som kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Produktens skick och eventuella defekter beskrivs nedan.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Nytt eller ser och känns som nytt.Värde på skala 1-3:1

Beskrivning av fel
Reva i tyg

Värde på skala 1-3: 2 Plagget har ett fel som kan påverka funktionen men plagget går utmärkt att använda ändå eller är väldigt enkelt att laga (ex. bensnöre, tryckknapp, sprucken söm)

Ursprungspris: 556

Storlek: 160

 

Täckkjol för junioren med vaddering som värmer frusna ben både till häst och i stallet. Ridkjolen har tvåvägsdragkedja fram och en lång dragkedja bak som man kan dra upp och låta kjolsidorna hänga ner och värma låren även på hästryggen.

Uhips barnkollektion är designad med samma målsättning som plaggen för dam; att ryttare ska kunna tillbringa sin tid i stallet med god rörlighet utan att frysa. Det kräver material som tål både kyla och varierad väderlek. Det kräver även en design som möjliggör att man kan röra sig utan att plaggen är i vägen. Junior-/kidsfamiljen erbjuder plagg till barn upp till storlek 140 och till junioren i 150 och 160. Familjen består av ridjacka, långjacka och täckkjol.

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. Det har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar.