Light Functional Pant REUSE Black Storlek 34

625 SEK
Enkelt att handla
14 dagars öppet köp
Fria returer
Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Funktionsbyxa i unisexmodell, skräddarsydd för arbete i stallet. De har en passform samt ett stretchigt material specialanpassat för aktiviteterna runt hästen där rörelsefriheten har prioriterats. Exempelvis för att kunna böja dig och sitta på knä obehindrat.

Byxorna har dessutom designats med ett "säte" som på ridbyxor samt en smal, sömlös vad så att du även kan sitta bekvämt i sadeln om du önskar sitta upp.   Byxorna i vår familj Functional Pants erbjuds i unisexmodell och är skräddarsydda för arbete i stallet. Modellen är rak men vi har inte kompromissat med passformen trots att de är unisex. Hösten 2020 kompletteras familjen med en byxa med dragkedjor i sidan för enkelt av och på då du vill rida med byxan eller kanske om du vill använda den som skydd vid tävling. Den har då ett mer värmande och vattentåligt material. I övrigt erbjuder vi en i ett tyg för vinterbruk samt ett tunnare får vår och sommar. Snygg i stilren i sobra färger som vi som ryttare gillar.

 

Beskrivning av skick
Bra skick (plagget är använt några gånger och tvättat en gång)

Värde på skala 1-3:2

 

 

Beskrivning av fel
Sprucken i söm

Fläck

Plagget har ett fel som påverkar en viktig funktion av plagget

Värde på skala 1-3: 3

Ursprungspris: 1295

Storlek: 34

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. De har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information om köpevillkor, se Köpvillkor andra sortering.