2:a sortering Men´s 365 Hybrid Jacket Jet Black

598 SEK 748 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Black

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse 2:a sortering med fabriksfel och säljs i befintligt skick.

Hybridjackan är en tunn ridjacka med rak passform i hybridmodell. Framtagen för aktivitet där andningsförmåga och rörlighet står i fokus.

Beskrivning

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse 2:a sortering, ett helt nytt plagg med fabriksfel och säljs i befintligt skick. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning av skick
– Risk att fleecetyget får små noppor

-Värdering av skick: 1, Utmärkt skick (plagget är nytt)

-Värdering av eventuell defekt: 1, felet är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende märkbart

-Urprungligt pris: 1295 kr

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. De har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information om köpevillkor, se Köpvillkor andra sortering.

 

Om 2nd Layer 365 Hybrid Jacket 

Lätt mellanlagerjacka i hybridmodell, framtagen för aktivitet där andningsförmåga och rörlighet står i fokus.

Konstruktionen med ett tunt lager värmande syntetdun innanför nylontyget på ärmar samt på jackans fram- och baksida skyddar dig mot kyligare temperaturer och svala vindar. Underärmar och sidopaneler är tillverkade i ett stretchtyg som ger flexibilitet och maximal rörelsefrihet oavsett aktivitet.

Med den matchande västen kan du addera extra värme och tvärtom.

Om familjen 365 hybrider
Hybridplaggen är isolerade med Vivo Teknica från Clo®, ett nytt typ av syntetdun konstruerad för att ge extra bra andningsförmåga vilket gör att jackan passar extra bra för träningspasset. Isoleringen består av små håligheter som ökar andningsförmågan markant utan att påverka värmeförmågan.

Egenskaper

  • Dragkedja fram med skydd runt dragkedjehuset nertill för att undvika skav mot sadeln
  • Två dragkedjefickor fram
  • Stretchpaneler i sidorna och ryggparti för extra rörlighet
  • Ärmslut i värmande stretchmaterial kring handleden med hål för tumme
  • Andningshål vid armhålan
  • Isolering med syntetdunet Teknica Vivo från Clo® som ger maximal andningsförmåga

Material

I Uhips 365 Hybrider har vi valt en isolering från Clo® Teknica Vivo. Ett material tillverkat med den ultimata kombinationen av värme- och andningsförmåga. Den unika fiberkonstruktionen Clo ® fibre (med små håligheter) maximerar andningsförmågan och gör plaggen perfekta att utöva sitt träningspass i.

OUTER: 100% Nylon, Shiny Ripstop 20D, Downproof Cire
FLEECE: 85% polyester, 15% Spandex
LINING: 100% Nylon, Taffeta 30D, Downproof Cire
INSULATION: Clo® Teknica Vivo, 100% polyester Body+Sleeve: 80gsm The unique Clo® fibre construction with Vivo concept to maximize breathability giving the triad of comfort experience

Du kanske också gillar