Nordic Coat REUSE zindfandel Storlek 36

1 538 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 1Nytt eller ser och känns som nytt.

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 1hål i fickan (stort)
Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende

Ursprungspris:2236

Storlek:36

Frusna ryttare och hästälskare säger att de ”flyttar in” i denna varma, knälånga ridtäckkappa till hösten och sen motvilligt ur den till våren. Det beror inte bara på värmen utan den, som alla Uhip's ytterplagg, kännetecknas av sköna material och smarta och praktiska funktioner som är grundligt testade och utvecklade för att göra kalla dagar i stallet så härligt som möjligt.

Uhip's ridkappa Nordic har tvåvägsdragkedja fram, högt sprund bak, benband på insidan och nedfällbara handvärmare som är sköna att dra ner över dina händer när du håller i tygeln.

Plaggen vi kallar Nordic har högst mängd isolering av alla våra plagg och är därmed varmast i vår vinterkollektion. Du håller dig varm ner till ca -15 grader och isoleringen behåller sin funktion även i fuktiga miljöer.

Förutom att hålla dig varm så har ridkläderna i familjen Nordic även ett visst inbyggt skydd mot nederbörd. Du klarar dig alltså vid utevistelse i ruggiga miljöer även om de främst är till för kyla. Våra Nordicplagg är en familj som består av ridkappa (en längre och en kortare modell), ridjacka och ridtäckkjol som alla har en figurnära, snygg passform utan att sitta åt. De är kviltade med breda, fylliga kanaler och färgerna är mustiga. Tyget har en pärlemorliknande, snyggt skinande yta.