Nordic Jacket REUSE naby Storlek 42

1 043 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 2Bra skick (plagget är använt några gånger och tvättat en gång).

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 1använd märke baktill
Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende

Ursprungspris:1960

Storlek:36

En sportig ridkappa med tvåvägsdragkedja fram samt högt sprund bak för bra rörlighet. Uppskattad för långa dagar i stallet både på stallbacken och till häst. En av våra klassiker!

Plaggen i familjen Arctic Sport har som alla Uhip's plagg en figurnära och nätt design som du kan röra dig obehindrat i. Arctic Sport har en mängd isolering som gör att du enkelt reglerar och håller en behaglig temperatur under höst och vinter, justera bara vad du har under. Väder och vind är inga problem tack vare yttertygets konstruktion. Utöver det hjälper reflexdetaljerna på plaggen dig att synas i mörkret.

Arctic Sport i klassiskt marinblå finns som kappa, jacka och kjol i dammodell samt jacka och parkas i herrmodell.

Hösten 2019 tillkom kusinen Arctic Sport Iontex Edition i svart med det energireflekterande tyget Iontex By Back on Track® i kragen.