Regular Sport Coat REUSE navy Storlek 38

933 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 1Nytt eller ser och känns som nytt.

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 1Sprucken i söm ärmhåla
Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende

Ursprungspris:1356

Storlek:38

Tunn och lätt regnkappa att slänga på sig när vädrets makter bjuder på nederbörd.

För er som burit vår tunna Jacka Regular Sport vet precis känslan av det lätta och följsamma materialet.   Kragen är hög och skyddande och ärmsluten är nedvikbara för att skydda handen vid regn och blåst. Tvåvägsdragkedjan fram och sprundet bak gör att du tillsammans med de elastiska benbanden på kappans insida får ett skönt skydd mot regn och rusk även i sadeln.

Modellerna i Regular Sport är uppdaterade med ett skydd framför dragkedjan fram där även reflexdetaljer snyggt fått ta plats.   När temperaturen börjar krypa neråt kan du komplettera med vår Wool Hybrid Liner som du fäster i kappan med ett smart knappsystem. Vi kallar det vår 3i1 kappa där du har tre användningsområden, var för sig eller ihop.

Regular Sport är av lätta regn- och vindplagg som är supersmidiga att både ha på sig och med sig. Regular Sport finns för dam i regnjacka, lång kappa och regnkjol. För herr i regn-/vindrock och för barn i en regnkappa.

Regnkläderna har in liten mängd isolering och passar såväl vår, sommar, höst som vinter genom att du reglerar vad du har under för att anpassa dem.