SAMPLE Jacket Arctic Sport Iontex Male black Storlek xs

900 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett sample från Uhip. Plagget har varit med under tillverkningsprocessen när ett plagg går från idé till färdig produkt. Ofta är plagget väldigt likt den färdiga produkten men kan avvika i detaljer som reflexer, dragkedja och färg på innerfoder.

Beskrivning

Ursprungspris:1895

Storlek:xs

En sportig och funktionell ridjacka med tvåvägsdragkedja fram, figurnära passform och nedfällbara handvärmare.

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. Det har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information se Köpevillkor Reuse

Limited Edition av Uhip's klassiska Arctic Sport-plagg. Ridjackorna och kapporna har Back on Tracks energireflekterande tyg Iontex på insidan av kragen, dvs på ett av våra känsligaste områden på kroppen; nacken. Iontex har trådar som verkar till att öka blodcirkulationen inbyggda i tyget.

I övrigt är till Arctic Sport till för dig som bor i den del av landet där det mest är blåsigt, fuktigt och rått samt växlande vintertemperaturer, plusgrader ena dagen och minus den andra. De har en mängd fyllning som gör att du alltid håller den perfekta temperaturen, justera bara det du har under. Väder och vind är inga problem tack vare yttertygets konstruktion, tackvare reflexdetaljer syns du i mörkret.