SAMPLE Coat Alaska Brown Storlek 34

1 500 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett sample från Uhip. Plagget har varit med under tillverkningsprocessen när ett plagg går från idé till färdig produkt. Ofta är plagget väldigt likt den färdiga produkten men kan avvika i detaljer som reflexer, dragkedja och färg på innerfoder.

Beskrivning

Familjen Alaska består av lättviktkappor och lättviktjackor med matchande täckkjol. De är ordentligt fyllda med ett varmt tekniskt material vilket gör att du med Alaskaplaggen håller dig varm och skön och får funktionella plagg som är mycket smidiga och sköna att bära.

Alaskas familjemedlemmar består av ridjackor, ridkappor och termokjolar med väldigt fin feminin passform. Plaggen har alla Uhip’s smarta funktioner och detaljer för både ridning och livet runt om i stallet.

Alaska är designad för dig som hålla värmen men samtidigt kunna röra dig ordentligt, dvs kunna rida ditt pass eller jobba i stallet varm och go med plagg som det knappt märks att du har på dig. Många gillar dem även för sin snygga figurnära passform och klassiska look. För finsmakaren helt enkelt

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. Det har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information se Köpevillkor Reuse