SAMPLE Ice Thermal Skirt Zinfandel Red Storlek 36

605 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg som använts under fotografering på Uhip. Plagget har använts sparsamt under vistelser i häst- och utomhusmiljöer. Det är i utmärkt skick utan fel.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 1Nytt eller ser och känns som nytt.

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 1Plagg som använts vid fotografering. Är i utmärkt skick.
Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende

Ursprungspris:880

Storlek:36

Knälång täckkjol för ryttare med en sportig look både vad gäller design och färg.

Täckkjolen/ridkjolen är Uhips klassiska plagg som vi uppfann med syftet att hålla ryttaren varm i sadeln utan bylsiga täckbyxor.

Den har funktioner som håller dig varm och torr både till häst och på stallbacken. Tex tvåvägsdragkedja fram (delbar upptill så du kan ta av den från hästryggen) och elastiska benband på insidan så att kjolsidorna sitter på plats vid aktivitet.

Tillverkad av en god mängd värmande syntetdun samt med ett vädertåligt tyg vilket innebär att den passar för de som vistas ute mycket oavsett väderlek och temperatur.

En matchande jacka finns att köpa till.

I familjen Ice hittar du vinterkläder och ridkläder för dig som tillbringar mycket tid utomhus då de är både riktigt varma och tål nederbörd.

Med Ice sportiga stil syns du i mörkret med plaggens många reflexer. Familjens plagg har en figurnära passform men har ändå en rörelsefrihet och tillräcklig med vidd för att du ska kunna ha på dig ett mellanlager under samt lite luft. Luften under värms upp av kroppsvärmen och är viktig för funktionen.

Ice-familjen finns i modellerna vinterkappa, vinterjacka och termokjol. Finns även som juniorplagg samt jackan och parkas i herrmodell.