SAMPLE Stable Zip Pant Navy Storlek 34

509 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg som använts under fotografering på Uhip. Plagget har använts sparsamt under vistelser i häst- och utomhusmiljöer. Det är i utmärkt skick utan fel.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 1Nytt eller ser och känns som nytt.

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 1Plagg som använts vid fotografering. Är i utmärkt skick.
Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende

Ursprungspris:1036

Storlek:34

Funktionsbyxa specialdesignad för arbetet i stallet och som förstärkningsbyxa vid ridning över dina ridbyxor. Tack vare den hellånga dragkedjan i sidan kan du enkelt ta på och av dem inför eller efter ridturen.  

De har en passform samt ett material specialdesignat för stallet och ridningen.Tyget är vind- och vattentätt och insidan består av en borstad värmande yta.

Byxorna har designats med ett "säte" som på ridbyxor samt en smal, sömlös vad så att du även kan sitta bekvämt i sadeln. 

Funktionsbyxorna erbjuds i unisexmodell och är skräddarsydda för arbete i stallet. De har en passform samt ett stretchigt material specialanpassat för aktiviteterna runt hästen där rörelsefriheten har prioriterats. Exempelvis för att kunna böja dig och sitta på knä obehindrat. Modellen är rak men vi har inte kompromissat med passformen trots att de är unisex.

Hösten 2020 kompletteras familjen med en byxa med dragkedjor i sidan för enkelt av och på då du vill rida med byxan eller kanske om du vill använda den som skydd vid tävling. Den har då ett mer värmande och vattentåligt material. I övrigt erbjuder vi en i ett tyg för vinterbruk samt ett tunnare får vår och sommar. Snygg i stilren i sobra färger som vi som ryttare gillar.