SAMPLE Wool Hybrid Liner Coat black Storlek 40

800 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett sample från Uhip. Plagget har varit med under tillverkningsprocessen när ett plagg går från idé till färdig produkt. Ofta är plagget väldigt likt den färdiga produkten men kan avvika i detaljer som reflexer, dragkedja och färg på innerfoder.

Beskrivning

Ursprungspris:1695

Storlek:40

Knälång, tunn, figurnära kappa med värmande ullfyllning samt stretchpaneler i sidorna för bästa rörelsefrihet. Designad att användas som extra mellanlager eller förstärkningsplagg men är givetvis möjlig att använda som en ytterkappa i mildare väder.

Wool Hybrid Liner Coat har funktioner för att fästas i vår kappa Regular Sport och bildar på så vis vår 3i1 kappa. Passar också perfekt under vår Trenchkappa.

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. Det har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information se Köpevillkor Reuse

Dessa liners kallar vi ullhybrider och de har fått sitt namn på grund av dess konstruktion med två olika material; det vindskyddande, snett quiltade panelerna med ullfyllning fram, bak och på övre delen av ärmarna samt panelerna av stretchig fleece på sidorna. Panelerna med ull ger skön skön värme där det uppskattas som mest och stretchmaterialet där rörelsefrihet istället behövs.