Trench Rain-/wind Skirt REUSE navy Storlek 36

493 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3: 2Bra skick (plagget är använt några gånger och tvättat en gång).

Beskrivning av fel
Värde på skala 1-3: 1använd
Plagget är felfritt eller har ett fel som är väldigt obetydligt och påverkar inte plaggets funktion eller utseende

Ursprungspris:

Storlek:36

Ofodrad ridkjol i en designad Trenchlook som skyddar från regn, vind och smuts. Ridregnkjolen har både snygga och funktionella detaljer som dragkedjor fram och bak samt elastiska benband på kjolens insida. Detta gör det möjligt för dig att sitta i sadeln och låta kjolens sidor skydda dig även till häst. Är lätt att vika ihop och ta med. Matchar med vår Trenchjacka och omvandlas då till ett flexibelt alternativ till kappan fast med möjligheten att skala av det ena plagget vid behov.

Trenchfamiljen innehåller skalplagg designade i klassisk och sportig trenchstil skräddarsydda med smarta och snygga detaljer för ett aktivt liv utomhus.

Regn- och vindplaggen är tillverkade av ett lätt men tåligt polyestertyg med mekanisk stretch som skapar bekvämlighet och rörelsefrihet. I övrigt ger tygets konstruktion med en film på insidan samt de tejpade sömmarna ett gott skydd mot regn.

2021 har trenchfamiljen uppdaterats med ett ännu bättre regnskydd (10 000 mm/wp) samt en ny "made to match" funktion på kapporna så att du kan fästa en av våra varma liners i ull under kyliga dagar. Addera en wool hybrid liner och förläng säsongen med din trench att även kunna användas som en varm höstkappa/jacka.