Wool Hybrid Liner Coat REUSE svart Storlek 38

678 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, ett second hand-plagg som kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Produktens skick och eventuella defekter beskrivs nedan.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Nytt eller ser och känns som nytt.Värde på skala 1-3:1

Beskrivning av fel
Knapp benband lossnat / saknas Fodret kryper ut

Värde på skala 1-3: 3 Plagget har ett fel som påverkar en viktig funktion av plagget

Ursprungspris: 1356

Storlek: 38

 

Knälång, tunn, figurnära kappa med värmande ullfyllning samt stretchpaneler i sidorna för bästa rörelsefrihet. Designad att användas som extra mellanlager eller förstärkningsplagg men är givetvis möjlig att använda som en ytterkappa i mildare väder. Wool Hybrid Liner Coat har funktioner för att fästas i vår kappa Regular Sport och bildar på så vis vår 3i1 kappa. Passar också perfekt under vår Trenchkappa.

Våra liners är mellanlager med ullfyllning som vi brukar kalla ullhybrider. Namnet grundar sig på dess konstruktion med två olika material; det vindskyddande, snett quiltade panelerna med ullfyllning fram, bak och på övre delen av ärmarna samt panelerna av stretchig fleece på sidorna. Ullvadderingen ger skön värme där det uppskattas som mest och stretchmaterialet där rörelsefrihet istället behövs. Tack vare ullens goda värmande egenskaper har vi kunnat göra plaggen relativt tunna och smidiga med en vaddering som fortfarande håller dig varm. Ullen i alla våra plagg kommer från den tyska tillverkaren lavalan och är spårbar från Europa.

Den långa kappan i Linerfamiljen har funktioner för att fästas i vår kappa Regular Sport. På så vis bildar den Uhips 3in1 kappa. I övrigt ingår en mellanlagerjacka i Linerfamiljen.

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. Det har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar.