Bomber Longjacket Urban Outdoor REUSE Navy Storlek 38

469 SEK
Skickas inom 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Fria returer

Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion. 

Beskrivning

Beskrivning av skick
Noppiga muddar. Sliten söm på höger sida långt ned. I övrigt, inga funktionella fel.

Värdering av skick 1-3: 3, Begagnat/använt skick (tvättat flera gånger, slitet)

Värdering av eventuell defekt 1-3: 3, Plagget har ett fel som påverkar en viktig funktion av plagget

Urprungligt pris: 1995 

 

En Bomber långjacka som går till ca 15 cm ovanför knät, tillverkad av lätta och varma funktionsmaterial. Designen och funktioner som handledsvärmande ärmslut, et högt sprund bak samt elastiska benband på insidan gör att du kan njuta vintertid oavsett aktivitet.

 

Vår Serie Urban Outdoor är tillverkad av ett DWR behandlat yttertyg som behåller värmen på insidan och de är isolerade med Sorona See Pro, ett syntetdun från DuPont med mycket goda värmande egenskaper, dessutom tillverkade av förnyelsebara fibrer från växtriket.

 

Egenskaper

-Tre fickor med dragkedja

-Förlängda ärmslut med handledskydd som skyddar handen från kyla

-Tvåvägsdragkedja framtill

-Högt sprund bak

-Hög krage med fleecefoder

-Elastiska benband med tryckknappar på insidan

 

Material

-DWR-behandlat Nylon

-Dupont Sorona See 140 gram

-YKK dragkedjor

 

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna. Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

 

 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. De har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information om köpevillkor, se Köpvillkor andra sortering.