Jacket regular REUSE Navy Storlek 38

898 SEK
Skickas inom 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Fria returer
Detta är ett plagg ur Uhip Reuse, second hand-plagg i ett skick så de kan glädja en ny ägare på nya äventyr. Exakt skick och om det är några defekter beskrivs nedan. Skicket och eventuell defekt benämns även som en värdering 1-3 där 1 är utmärkt skick alternativt fel som inte påverkar plaggets funktion.

Beskrivning

Beskrivning av skick
Värde på skala 1-3:1 (Nytt eller ser och känns som nytt)

Beskrivning av fel
Knapp ärmslut lossnat / saknas

Värde på skala 1-3: 2 (Plagget har ett fel som kan påverka funktionen men plagget går utmärkt att använda ändå eller är väldigt enkelt att laga (ex. bensnöre, tryckknapp, sprucken söm))

Ursprungspris: 1595

Storlek: 38

 

Dunliknande jacka som håller dig varm i fuktig och rå väderlek. Sobert Black med ett mönstrat foder i beige ton. Jackan är tillverkad med ett vattentåligt ripstop nylon och den är isolerad med det ultralätta, extremt värmande Thermolite®Soft Jackan är snyggt kanalsytt i smala kanaler och förpackad i en figurnära, följsam modell som passar dig som vill ha en jacka som i färg passar till allt men även har krav på rörlighet i och värme i kombination. Bland funktionerna finns Uhips nedfällbara handvärmare som värmer handen vid behov. 

Plagget säljs i befintligt skick och ska ses som begagnat. De har eller kan ha defekter som ej är åtgärdade. Trots att Uhip har uppskattat skicket är det köparens ansvar att granska plagget. Är du ej nöjd, returnera med bilagd retursedel, öppet köp gäller i 14 dagar. För ytterligare information om köpevillkor, se Köpvillkor andra sortering.