365 Vest Dark Navy

795 SEK
Smart and unique features
Swedish design
Eco conscious

Blue

 • 1/10
   Regntäthet
 • 6/10
   Värmeförmåga

Det här plagget ingår i vår jubileumskollektion som är en limited edition av vår populära 365-serie.

De exklusiva plaggen har en glansig mörkblå look med innerfoder i toner av guld för att spegla svensk design. För att lyxa till kollektionen ytterligare har vi gett den skimrande dragkedjor i guldfärg och en 10 year edition logga. Som ägare eller ägarinna av våra 10 year edition plagg är du en av väldigt få som får turen att bära kollektionen. Detta vill du inte missa!

Beskrivning

Lättviktsväst tillverkad av funktionsmaterial för maximal komfort. Uppskattad för dess mjukhet och följsamhet. Västens konstruktion gör den till ett perfekt värmande lager under träningspasset eller en dag i stallet. Lättviktsväst tillverkad av funktionsmaterial för maximal komfort. Uppskattad för dess mjukhet och följsamhet. Västens konstruktion gör den till ett perfekt värmande lager under träningspasset eller promenaden tillsammans med din hund.

Lätt och figursydd feminin väst i material för maximal komfort. Isoleringen, bestående av ett slags syntetdun, har samma värmande egenskaper som dun med fördelen att den bibehåller de värmande egenskaperna även i vått tillstånd.

Om du vill ha en väst som du kan ha alla årets dagar, i alla typer av miljöer och i princip under alla sorters aktiviteter är Uhips 365 väst ett riktigt bra val!

Matcha med en Uhip 365-jacka för att addera värme när det behövs. Du kan även hitta matchande färger i kusinfamiljen 365 hybrid och bland våra Wool Hybrid Liners.

Egenskaper

 • Dragkedja fram med skydd för hakan
 • Tvåvägsdragkedja fram med skydd för hakan och sadeln
 • Hög, skyddande krage
 • Två handfickor med dragkedja
 • Bröstficka med dragkedja
 • Elastiskt band i nederkant och i ärmöppning
 • Reflextryck

Familj

Familjen 365 består av våra lättaste och smidigaste ytterplagg du rör dig obehindrat i. Det är supersköna ridjackor, täckkappor, ridvästar och termokjolar med fin passform och med komfort i alla klimat.

Isoleringen, bestående av ett slags syntetdun, har samma värmande egenskaper som dun med fördelen att den bibehåller de värmande egenskaperna även i vått tillstånd.

Med dess mjuka, följsamma passform passar 365 även bra som ett varmt mellanlager under en skaljacka.

I 365-familjen ingår kappor, jackor och västar i matchande färger för att du ska kunna addera eller ta av dig ett lager efter behov. Matchande färger finns även i kusinfamiljerna 365 Hybrid och Wool Hybrid Liners samt kjolen Thermal Skirt.

 

heath_capacity_365.png

Material

Shell:
Light Polyamide 400, 100% Polyamide, Ripstop with a shiny surface.
PA downproof Coating.
Bionic Finish ECO Fluorocarbon free DWR
WP: 400mm

Insulation:
DuPont™ Sorona® ,SEE ECO, 60% Elastomultiester with Sorona®, 40% Polyester, Downlike synthetic
DuPont™ Sorona® ,SEE PRO, 120gsm, 60% Elastomultiester with Sorona®, 40% Polyester, Flat synthetic

Lining:
uhip Embossed Logo Lining, 100% Recycled Polyester

Zips:
YKK METALUXE® Vislon