Sätt färg på sommaren

Njuter du av sol och värme?

Härligt, fortsätt med det. Sommaren har bara börjat och vi har många ljuvliga veckor av semestrar, sommarlov och planer framför oss. Vi hoppas att din bästa tid är nu och att sommaren 2020 blir en svårslagen höjdare.

På Uhip gör vi vårt bästa för att sätta extra färg på sommaren.

Som vanligt har vi i år, utöver vårt ordinarie sortiment, satsat på sommarkläder i färger av en begränsad upplaga. De underbara färgnyanserna Lily Pad Green, Urban Chick Green, Apple Butter Rust, Keepsake Lilac och Green Blue Slate. Säsongens färger har varit omåttligt populära och håller på att ta slut, så skynda att handla dina favoriter idag!

365_vest_apple_petrol_green_techtop_short_long_stablepants_navy_2
Green Blue Slate
Green Blue Slate
Keepsake Lilac
Keepsake Lilac
Lily Pad Green
Lily Pad Green

Många är ni ponnymammor och ponnypappor därute som mockar och städar och servar och skjutsar. Ni är era barns största och bästa supportrar, speciellt nu när tävlingssäsongen äntligen är här med massor av dramatik och spänning på ridbanor över hela Sverige.

Får vi supporta er ponnyföräldrar med några sköna, snygga och välsittande tips?

365 Vest i Urban Chick Green
365 Vest i Urban Chick Green

En väst är ett plagg som ger en skön känsla av rörelsefrihet. Uhips 365-västar är ett lättviktsplagg där vi valt en isoleringen Sorona® från Dupont™. Materialet är förnyelsebart och miljövänligt och erbjuder komfort i alla klimat och under alla årstider.

Våra västar är feminint skurna, har en sportig look och kan med utsökt resultat mixas och matchas med våra 365-jackor i samma säsongsfärger. 

Lär känna vår 365-familj

 

Stable Pants i Urban Chick Green & Navy Blue
Stable Pants i Urban Chick Green & Navy Blue

Functional Stable Pants, eller Stallbrallan som vi också kallar den passar dig som är trött på skavande sömmar och på att antalet fickor inte räcker. Vi vågar lova att du inte blir besviken på Stallbrallan. Den har en skön passform, skyddar bra mot både fukt, smuts och vind och ger dig extra fickutrymme till mobilen. 

Byxan är specialdesignad för alla aktiviteter runt hästen och i stallet och passar även som ridbyxa om du bara vill skritta ut en stund.

Läs om idén bakom Stallbrallan

 

Technical Top Long Sleeve i Navy Blue
Technical Top Long Sleeve i Navy Blue

Upp till passar Technical Tops som är en lätt och snabbtorkande ridtröja, perfekt under intensiva dagar i stallet. Meshtyget längs med sidorna och på övre ryggen ger ökad ventilation och tröjorna är dessutom designade med knappar framtill för att ge en trendig och feminin look. Finns i längderna lång, kort och utan ärm.

365_jacket_apple_stablepants_navy_4

Vi på Uhip önskar er en skön sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se