Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Long Jacket Urban Outdoor Blue Junior

Rea!

En Bomber långjacka för junioren.

 
 
 
logo_head
 
   
 

1300 kr 650 kr

Nollställ
  • Snabba leveranser
  • Fria returer
  • Säker betalning

En Bomber långjacka för junioren,  tillverkad av lätta och varma funktionsmaterial.  Designen och funktioner som handledsvärmande ärmslut samt ett högt sprund bak gör att bäraren kan njuta vintertid oavsett aktivitet, även i en hästsadel.

Vår Serie Urban Outdoor är tillverkad av ett DWR behandlat, supermjukt yttertyg som behåller värmen jackans på insidan och de är isolerade med Sorona See Pro, ett syntetdun från DuPont med mycket goda värmande egenskaper, dessutom tillverkade av förnyelsebara fibrer från växtriket. DWR behandlingen är dessutom gjord med ett medel utan för miljön skadliga kemikalier.

– Nylon Dobby Ribstop med Bionics ekologiska DWR-behandling
-Dupont Sorona See 140 gram
-YKK dragkedjor

Syntetdun har den fördelen gentemot dun att det tål fukt och väta. Isoleringen är tillverkad i tunna skikt som ger luftfickor vilket i sin tur skapar en extremt värmande isolering där kroppsvärmen lagras i de små fickorna.

Syntetdunet från Dupont är ett material som till ca 40 % består av återvunna delar från växtriket. Materialet heter Sorona See Pro och är dessutom framställt under en extra energisnål process vilket innebär mindre utsläpp av växthusgaser. Både tyget och isoleringen kommer från fabriker som är OEKO-Tex certifierade.

-Tre fickor med dragkedja

-Innerficka utan dragkedja
-Förlängda ärmslut med handledskydd som skyddar handen från kyla. Handledskydden har mjuk och skön fleece på insidan.
-Tvåvägsdragkedja framtill
-Högt sprund bak
-Hög krage med fleecefoder
-Elastiska benband med tryckknappar på insidan

Artikelnr: 18307blueJ Kategorier: , , ,