Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Muckboot Pacy High

En högpresterande ridstövel för kallt väder som är lika praktisk under ridturen som i stallet.

 
 
 
logo_head
 
   
 

1650 kr

Nollställ
  • Snabba leveranser
  • Fria returer
  • Säker betalning

Pacy High är en högpresterande ridstövel för kallt väder som är lika praktisk under ridturen som i stallet. Det är viktigt att ta de grundläggande säkerhetsegenskaperna i beräkningen när man ska välja ett par bra ridstövlar. De 100% vattentäta Pacy-stövlarna skyddar dig helt med den ytligt ribbade sulan för ett bra grepp i stigbygeln och den avsmalnande tån för smidig och enkelt uppstigning i sadeln. Denna allvädersridstövel är även försedd med ett varmt fleecefoder, hälförstärkning och etc®-sula mot friktionsvärme i stöveln.

5 mm CR flex-foam med fyra lager stretchfoder, lätt och komfortabel, 100% vattentät, hållbar, lätt gummiyttersula, stålförstärkt hålfotsstöd vid häl för god stabilitet, stretch-fit skafttopp ger behaglig värme. Extra Achilles förstärkning för extra hälskydd. Materialfunktion: -30 till +10.

Alla Muckboots är tillverkade i naturgummi, vilket gör stövlarna tåliga och slitstarka.
För att undvika risk för uttorkning och därmed sprickbildning bör stövlarna ej snabbtorkas eller exponeras i starkt solljus i längre perioder.
Förläng hållbarheten med att applicera glycerin på gummiytorna. Fabrikationsfel uppstår oftast omgående, slitage är ej en godkänd reklamation.

Artikelnr: 15905pacy Kategori: