Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Funktionalitet i våra plagg

Uhips jackor & kappor

Alla våra jackor och kappor passar dig som vill utöva din aktivitet och njuta oavsett väder men inte vill vara begränsad av dålig rörlighet och som fortfarande har snygg, feminin design.

Materialval

Vi har valt material som passar för dina olika aktiviteter. Isoleringen i alla våra plagg består av syntetdun som har god andningsförmåga, värmer trots fukt och väta samt torkar på nolltid.

Vistas du ute mycket och vill vara rustad för ett växlande väder kan du välja våra plagg som klarar regn och rusk. Förutom att klara regn och rusk är de mycket lätta och smidiga att röra sig i.

Är du ute mycket men vill ha ett plagg för lite mer högintensiv aktivitet som inte behöver tåla busväder har vi jackor som andas mer.

Rörlighet

Vi har gjort jackorna så att du har god rörlighet vilket är viktigt vid ridning och många andra aktiviteter. Även om du har god rörlighet är det inte på bekostnad av designen, snittet och formen är fortfarande figurnära och feminin.
Uhip functionality

Smarta ärmslut

De flesta av Uhips överdelar har ärmslut som är nedfällbara och kan bilda en “handvärmare”. Det finns hål både för tumme och lillfingret och den är skräddarsydd för aktiviteter och sporter där man föredrar tunna handskar, ex. ridning, cykling och golf. Du kan alltså prestera utan stelfrusna fingrar!

Tvåvägsdragkedja

Alla jackor och kappor är utrustade med en tvåvägsdragkedja fram. Det betyder att du alltid kan dra upp den nedifrån och sitta till häst eller cykla eller helt enkelt bara reglera rörelsefriheten efter behov.

Uhip functionality

Högt sprund och elastiska bensnören

Baktill har våra kappor ett högt sprund med tryckknappar. Du väljer enkelt själv hur mycket rörelsefrihet du behöver beroende på vad du ska göra. Nedtill på kappans insida finner du elastiska benband som du kan fästa runt låren för att hålla kappsidorna på plats. När du rider kan du på så sätt öppna upp sprundet helt och “sprundkappan” hänger då utmed hästens ländrygg samtidigt som snörena håller kappan på plats så du slipper frysa om låren, speciellt vid ridning.

Avtagbar huva

Jackorna har huva som man kan dra över huvudet (även över en hjälm) vid busväder. Den är avtagbar med tryckknappar.

KJOLAR

Uhip skirt functionality

Reglerbar midja

Midjan är reglerbar med kardborredetaljer och framtill har du två fickor med dragkedja.

Dragkedjor fram & bak

Om du fryser eller bli våt är det svårt att njuta eller prestera som man tänkt. Vår täckkjol har dragkedjor fram och baktill. Dragkedjan baktill är uppdragbar ända upp till midjan vilket gör att kjolsidorna kan hänga ner skydda rumpa och lår från köld, regn, smuts och vind utan att du blir inskränkt av rörelsefrihet vid din aktivitet.

Elastiska bensnören

På täckkjolens insida finns elastiska benband som du kan fästa runt låren för att undvika att täckkjolen fladdrar i vinden vid aktivitet.

Kjolsidorna bildar ett skönt skydd

När du sitter tex till häst bildar kjolsidorna ett skönt skydd för låren och du slipper blir blöt eller kall.

Uhip functionality

Så här tycker våra kunder om våra plagg

Tekniska funktioner
poäng
Bekvämlighet
poäng
Värme eller regntålighet
poäng

 

Efter att ha köpt en kappa, jacka plus kjol och nu även en vårjacka kan man lätt säga att jag bytt ut hela garderoben på ytterkläder. Bra kvalité, kanon passform och dessutom rekordsnabba leveranser (beställde senast igår, fick paketet idag) äntligen ridplagg där skaparen tänkt till om vad vi ryttare vill ha, speciellt under kalla och regniga/snöiga dagar. För mig är UHIP ett självklart val, både i stallet och till vardags

~ Anna

Provade min Uhip sommarjacka på Island nyligen under en ca 40 mil lång ridvecka i alla slags väder och oväder. Den var toppen och höll måttet över all förväntan! Dessutom fantastisk service i butik!
Gillar alla mina 3 Uhip jackor och 2 kjolar.

~ Sabina

Sköna kläder att bära,hållbara och lätta att sköta.Såååå sjukt sköna plagg,så jag önskar de kan tillverka en pyjamas som jag kan köpa.

~ Maud

Köpte den långa kappan i Falsterbo i fredags. Red idag i regnet med bara "ytterjackan". Är supernöjd, var varm och helt torr. Förstod inte varför jag var tveksam. Tack tjejerna i montern som övertygade mig!!

~ Anna

Vill bara säga tack! En sån fantastisk kappa jag har. -8,6 grader nu på morgonen och rejäla vindar men jag är varm med endast en fleece under. Jag som alltid fryser fullkomligt älskar min kappa.

~ My