Tjoho! Snart ringer klockan för sista gången den här terminen. Sommarlovet börjar och många av er killar och tjejer därute räknar ner till en av era absoluta höjdpunkter: ridlägret.  Vad kan liksom vara skönare än att vara tillsammans, pyssla om hästarna, rida ut i naturen, berätta hemlisar och kanske någon läskig spökhistoria?  

Skratta tillsammans i massor, äta glass i stora lass och så en oslagbar grillning strax före solnedgången. Ligga tätt och nära och prata om dagen som gått när det är läggdags och sedan upp med tuppen igen och ladda för nästa dag med en ljuvlig frukost.

Facebook 2.jpg

Sedan kanske leta upp den där mysiga stranden där hästar är tillåtna och bara kikna av skratt när ni plaskar runt. Njuta av skog och mark, känna friheten att rida på en sommargrön äng i full galopp. Och varför inte avsluta med en högdramatisk käpphästtävling?

Vi på Uhip är lite avundsjuka.

flera av oss i vårt team minns tillbaka på underbara ridläger från när vi var yngre och vi är faktiskt lite avis på dig som går på sommarlov.

Facebook 1.jpg

Uhip Riding Tights finns i barnstorlekarna 15-160. Liten som stor, vi har något för alla.

Att åka på läger handlar om att lära sig någonting nytt om sin häst och sin ridning men framför allt handlar det om att ha roligt tillsammans och lära känna nya kompisar. Låt gärna oss följa med eller i alla fall våra sköna ridkläder. Uhip har coola och smarta kläder för dig som är ung och vi hoppas att du kommer att trivas i dem. 

vi tycker att det är viktigt med kläder som funkar i alla väder. Allt från det yttersta lagret, 365-jackan som håller värmen under svalare dagar, till den tunna sköna techtoppen som gör att du känner dig skön och rörlig även när solen gassar.

Insta 4.jpg

Våran technical top är otroligt skön att ha på sig under långa, varma sommardagar.

Förmiddag och solen tittar fram?
Då är det bara att ta av jackan, eller bär en väst som mellanlager, det är både skönt och praktiskt. Sedan har vi en massa andra smarta lager-på-lager-lösningar som gör att du själv kan bestämma hur varm eller hur sval du vill vara. Bra va?

Passa på att handla kläderna till sommarens stora ridäventyr. Våra kläder finns i juniorstorlekar i våra väldigt populära limited edition färger och finns bara kvar i en begränsad upplaga.

Om du skyndar dig att beställa lovar vi att skicka ditt paket i god tid till dess att ditt lägeräventyr börjar!

Vi på Uhip önskar dig en fantastisk sommar!

Det är du verkligen värd!

Inspireras mer i vår lookbook

Facebook 4.jpg

Våran 365 junior jacka passar för årets alla 365 dagar.