Ett bra tips på klädval vid ridning och i stallet vid alla typer av väder är lager på lager principen. Här kommer några beskrivningar för varje lager som är en perfekt kombination vid alla typer av väder.

Baslager: Vår merinoullströja håller dig varm och torr under dina andra kläder, den absorberar fukt och överflödig värme samtidigt som det ger en kylande effekt under varma förhållanden. Kan därför också med fördel användas på sommaren eftersom Merinoull har ett högt UV-skydd, upp till UV40 +

studio_merino_baselayer_navy_2.jpg

Mellanlager: Vi erbjuder ett brett utbud av mellanlager, från vår 365 Familj som inkluderar en Hybrid Jacka, Mellanlager Väst och Mellanlager Jacka. De kombineras baserat på säsong med värmande egenskaper och rätt mängd isolering. 

Våra kläder är utformade med rörelsefrihet i åtanke, såväl för ridning som andra utomhusaktiviteter.

studio_365hybrid_jacket_merino_baselayer_navy_1.jpg

Ytterlager: Under vinter kan våra jackor och kappor kombineras med våra Wool hybrid liners och någon av våra 365 västar. På våren passar det att kombinera vår Trench familj som är designad för skydd mot regn och vind med våra 365 mellanlager. Beroende på aktivitet och väderförhållanden kan du välja mellan en medel- eller lång ridkappa eller en kombination av en jacka och ridkjol.

 

studio_regularsport_jacket_365hybrid_navy_2.jpg