Vi på Uhip har länge vetat att många av våra kunder är hundägare och att de älskar Uhips kläder lika mycket som hästfolket. 

-Det har lett till att vi nu även vänder oss till dig med hund på vår webb och i vår marknadsföring. För att kunna visa kläderna i sin rätta miljö, så att du som hundägare känner igen dig i hur man använder funktionskläderna,  har vi nu gjort en egen webb till hundägare, uhip.se/hundliv. Här visar vi våra härliga ambassadörer och ger inspiration till ett aktivt hundliv i kläder som du obehindrat rör dig i. Våra kläder är dessutom feminint designade i härliga färger, men det finns även ett uppskattat sortiment för herrar, tipsar Ulrika Falkman, Uhips grundare och ägare.

crew2021_88.jpg

-Vi tänker både på livet med häst och hund när vi utvecklar våra kläder. Dessutom ställs det liknande krav från både hästägaren och hundägaren både när det gäller funktion och material, säger Ulrika som själv är stolt ägare till jaktlabradoren Nixton. 

crew2021_43.jpg

Elin Westergård, produktutvecklare på Uhip och ägare till fina "Braccon" Leffe, har sedan barnsben en stor passion för hundar. 

- Jag såg direkt en stor utvecklingspotential för Uhip när det gäller hundmänniskor. De smarta funktioner vi har på våra plagg fungerar precis lika bra under ridturen som på en härlig hundpromenad. Ett exempel  är de nedfällbara ärmsluten som håller händerna varma under kalla dagar. Våra smarta kjolar är helt suveräna och enkla att bara slänga på sig över ett par tunnare byxor på kvällsturen, mellan varven på agilitybanan eller på en långpromenad. 

crew2021_108.jpg

Våra kappor har tvåvägsdragkedjor som ger en skön flexibilitet att kunna öppna upp kappan nerifrån. Därför sitter det bensnören på insidan som gör att kappan hålls på plats mot benet trots att du har dragkedjan uppdragen. Den här funktionen ger mycket mer flexibilitet under promenaden än om du bär en traditionell kappa. Många smarta funktioner som definitivt kommer att uppskattas av många hundägare, menar Elin.

Vi har många produkter på ritbordet och kommer även att  involvera både dig som kund och våra ambassadörer i utvecklingen av de bästa och bekvämaste plaggen man kan tänka sig för det härliga livet med hund!

Kika in på https://uhip.se/hundliv/