Vi på Uhip lägger mycket tid och kärlek på att fundera över hur vi kan addera så mycket värme som möjligt till våra ytterplagg. Något vi alla är överens om är att man vill hålla sig varm om händerna, även vid tillfällen där du inte bär handskar. Därför har vi utvecklat olika typer av ärmslut med handvärmare för att skydda mot kyla, väta och vind. Läs mer nedan om vilka olika handvärmare vi har.

Enklare ärmslut med handledsvärmare

Vårt enklare ärmslut finner du på många av våra ytterplagg. Principen är att du i har en handledsvärmare som sitter tight över handleden och handryggen för att skydda mot väder och vind. Denna typ av handvärmare kommer i olika varianter. På tex Ally Jacket och Ally Coat har du ett tight innertyg som ett första lager och ett tjockare yttertyg med syntetiskt dun i som ett skyddande och vämande andra lager. Våra 365-jackor har istället ett stretchigt rib-tyg som handledsvärmare och våra Wool Hybrid Liner Jackets har en förlängd ärm med en integrerad cuff. 

365 Midlayer Jacket Sapphire hand wrist warmers 1000X684.jpg

Handledsvärmare och nedfällbart ärmslut

Dessa ärmslut har inte bara ett tight innertyg som skyddar din handled mot vind och väta, utan har även extra tyg uppvikt på ärmen, som fästs med en tryckknapp. När du väl ute vill skydda händerna mot regn, rusk och kyla kan du då fälla ner tyget som gör ärmen extra lång och täcker dina händer. Ärmarnas längd vid nedfällt läge är skapta för att vara tillräckligt långa för att värma händerna odentligt, men är inte i vägen eller klumpiga så du fortfarande behagligt kan hålla i tyglar och koppel, komma åt dragkedjor, godis med mera. 

Igloo Coat Obsidian hand warmer downfoldable cuffs 1000X684.jpg

Handledsvärmare och justerbara, nedfällbara ärmslut

Dessa ärmslut har även de, som uppfällda, hål för tummen så du kan skydda dina handleder. Det som gör dessa unika och till våra signatur-ärmslut är att att det även finns hål för lillfingret, för att du, när du håller i tyglarna eller kopplet, ska få extra mycket skydd. Även dessa går självklart att fälla ner så att ärmen förlängs och dessa är lite extra långa för att skydda extra mycket, utan att vara i vägen. De har även en dragsko så du kan justera ärmslutet om du vill få extra vindskydd. När de inte används går även de självklart att fälla upp och fästa på ärmen med en tryckknapp. 

Nordic Coat Sapphire Downfoldable cuffs wrist warmers 1000X684.jpg