UHIP CREW

Möt oss som jobbar på Uhip

Ulrika-2

FOUNDER / CEO

Ulrika Falkman

VD är Ulrika Falkman som också grundade företaget 2011. Ulrika är en sann entreprenör med bakgrund som bl.a. säljare. Ulrika bor i Täby med sin man Tomas, sina två barn Max och Moa samt hunden Ceazar.

Elin2

Design och Produktion

Elin Westergård

Elin började kom till Uhip i september 2018 och har en gedigen bakgrund inom textilbranchen och outdoorsegmentet. Elin brinner för miljö, djur och natur och får nu arbeta med detta och där tillföra sin stora kunskap inom både design, produktion och inköp.

Anna

Försäljning

ANNA ELLMARKER

Anna är stationerad i Göteborg och arbetar mot Uhips Svenska återförsäljare. Få brinner för sina kunder som vår Anna! Hon ger aldrig upp och lämnar aldrig vare sig kunder eller kollegor i sticket. Anna har tidigare arbetat med att hjälpa entreprenörer etablera sig och bidrar nu från andra sidan med att etablera en entreprenör.

nadja

Internationell försäljning

Nadja Radochinskaya

Nadja verkar via sitt stora kontaktnät till att Uhip etablerar sig utanför Sverige. Hon har kontakter både med influencers, profilryttare, agenter och återförsäljare. Nadja har häst och hund och bor i Stockholms innerstad med sin familj.

Martina

Webb och IT

Martina Rosendahl

Martina började som kundserviceansvarig i maj 2018. Under våren 2019 har hennes arbetsuppgifter gått över till att ansvara för Uhips tre webbplatser samt koordinera och projektleda IT-lösningar. Privat spenderar Martina gärna timmar på en agilityplan med sina två hundar King och Kahn, i skidbacken eller ute i skog och mark oavsett väder.

Customer service 2

Kundservice

Maria Södergren

Maria började på Uhip i december 2018. Hon ger alla våra kunder den bästa tänkbara servicen i telefon, mail och andra kanaler.

Customer service

Delivery

Jenny Nordlöw

Jenny kom till Uhip september 2018 och ser till att ordrar blir packade och att lagerlogistiken fungerar. Hon är stark som en häst och dricker aldrig kaffe utan en kaka. Jenny har ett förflutet som hoppryttare på höga nivåer och har idag familjens hästar på gården norr om Stockholm.

Customer service

Kundservice

Anna Svalstedt

Ann

Butik och kundservice

Anne Staland

Anne är vår spindel i nätet. När hon inte packar ordrar och tar hand om kunder i butiken fixar hon med butiksskyltningen och ser till att det hålls snyggt och rent.

Ceazar

Säkerhet

Ceazar

Största kontorshunden. Även den snällaste. Blir superglad när det kommer kunder till butiken 🙂

Kahn

Kurator

Kahn

Minst till storleken men inte till sinnet. Kolsvart liten boll.

King

Friskvård

King

Uppvuxen på Uhip och busigast av dem alla. Full av energi och nyfikenhet utforskar han kontoret och lagret dagligen.

Lagerkoll

Vidar

Leffe

Produkt controller

Uhipwear AB, Täby |  | support@uhip.se