Worldwide delivery on uhipwear.com
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

UHIP CREW

Möt oss som jobbar på Uhip

Ulrika-2

FOUNDER / CEO

Ulrika Falkman

VD är Ulrika Falkman som också grundade företaget 2011. Ulrika bor i Täby med familjen som inkluderar Tomas, två barn Max och Moa samt hunden Ceazar och hästen Chablis. 

 

Angelica3'

Marknadsanvarig

Angelica Christiernin

Angelica har jobbat med marknadsföring och reklam i många år och kommer närmast från galopp- och travsporten. Efter ett par egna hästar rider hon nu ett piggt Briar-sto några dagar i veckan. 

 

Anna

FÖRSÄLJNING

ANNA ELLMARKER

Anna arbetar med försäljning och har hand om alla våra återförsäljare i Sverige. Få brinner för sina kunder som vår Anna! Hon ger aldrig upp och lämnar aldrig vare sig kunder eller kollegor i sticket. Anna bor med sin man i Göteborg och har två utflugna barn. Anna har tidigare arbetat med att hjälpa entreprenörer etablera sig och bidrar nu från andra sidan med att etablera en entreprenör. 

Elin2

Design och Produktion

Elin Westergård

Elin började kom till Uhip i september 2018 och har en gedigen bakgrund inom textilbranchen och outdoorsegmentet. Elin brinner för miljö, djur och natur och får nu arbeta med detta och där tillföra sin stora kunskap inom både design, produktion och inköp. 

Gunilla

Sociala medier och samarbeten

Gunilla Falk

Gunilla som  arbetade som redaktör på tidningen Equipage knackade på dörren hösten 2012 för att göra ett reportage om Uhip. Det blev inte bara ett reportage utan även starten på en karriär hos oss. Gunilla har arbetat och arbetar med mässor, samarbeten, sociala medier och försäljning. Kundernas favorit på mässor och i vår butik och ser till så att vi har trivsel och mys på kontoret.  

Martina

KUNDSERVICE, LOGISTIK, WEBB

Martina Rosendahl

Martina började i maj 2018 och har det övergripande ansvaret för kundservice. Privat är intresset för agility stort och visar sig i hennes två hundar; Kahn och King och att hon har utbildat sig till instruktör. Hon spenderar gärna timmar på agilityplan, i skidbacken eller ute i skog och mark oavsett väder. 

nadja

internationell försäljning

Nadja Radochinskaya

Nadja verkar via sitt stora kontaktnät till att Uhip etablerar sig utanför Sverige. Hon har kontakter både med influencers, profilryttare, agenter och återförsäljare. Nadja har häst och hund och bor i Stockholms innerstad med sin familj. 

Ann

Butik och kundservice

Anne Staland

Anne är vår spindel i nätet. När hon inte packar ordrar och tar hand om kunder i butiken fixar hon med butiksskyltningen och ser till att det hålls snyggt och rent.

Logistik och kundservice

Jenny Nordlöw

Jenny kom till Uhip september 2018 och är ett välkommet tillskott till Martinas gäng på kundservice och logistik.  Jenny har ett förflutet som hoppryttare i de högre nivåerna och har idag familjens hästar på gården norr om Stockholm.

UHIP CREW

Våra fyrbenta medlemmar

Ceazar

Säkerhet

Ceazar

Största kontorshunden. Även den snällaste. Blir superglad när det kommer kunder till butiken:-)

Titus

Larm

Titus

Charmar alla med sina pigga bruna ögon och härliga lurviga öron. Hälsar gärna på alla som öppnar dörren till butiken.

Kahn

Kurator

Kahn

Minst till storleken men inte till sinnet. Kolsvart liten boll. 

King

Friskvård

King

Uppvuxen på Uhip och busigast av dem alla. Full av energi och nyfikenhet utforskar han kontoret och lagret dagligen.