Trygga och snabba leveranser. Fria returer.Vill du få din vara skickad utanför Sverige? Lägg din order på uhipwear.com!
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

TEAM UHIP

Möt Team Uhip

Ulrika-2

FOUNDER / CEO

Ulrika Falkman

Vd är Ulrika Falkman som också grundade företaget 2011. Ulrika bor i Täby med familjen som inkluderar Tomas, två barn Max och Moa samt hunden Ceazar och hästen Chablis. 

 

Angelica3'

Marknadsanvarig

Angelica Christiernin

Angelica kom ombord i maj 2018 och kom närmast från ATG där hon drivit projekt och arbetat med reklam. Till Uhip har Angelica tagit med sig ett starkt driv och kundfokus och hon har alltid ett sprudlande positivt humör. Angelica och hunden Titus bor i Bromma. 

Anna

FÖRSÄLJNING

ANNA ELLMARKER

Anna arbetar med försäljning och har hand om alla våra återförsäljare i Sverige. Få brinner för sina kunder som vår Anna! Hon ger aldrig upp och lämnar aldrig varesig kunder eller kollegor i sticket. Anna bor med sin man i Göteborg och har två utflugna barn. Anna har tidigare arbetat med att hjälpa entreprenörer etablera sig och bidrar nu från andra sidan med att etablera en entreprenör. 

Elin2

Design och Produktion

Elin Westergård

Elin började kom till Uhip i september 2018 och har en gedigen bakgrund inom textilbranchen och outdoorsegmentet. Elin brinner för miljö, djur och natur och får nu arbeta med detta och där tillföra sin stora kunskap inom både design, produktion och inköp. 

Gunilla

Sociala medier och samarbeten

Gunilla Falk

Gunilla som  arbetade som redaktör på tidningen Equipage knackade på dörren hösten 2012 för att göra ett reportage om Uhip. Det blev inte bara ett reportage utan även starten på en karriär på Uhip. Gunilla har arbetat och arbetar med mässor, samarbeten, sociala medier och försäljning. Bor i Täby med man,  två barn och katt. Kundernas favorit på mässor och i vår butik och ser till så att vi har trivsel och mys på kontoret.  

Martina

KUNDSERVICE OCH LOGISTIK

Martina Rosendahl

Martina började i maj 2018 och har det övergripande ansvaret för kundservice. Hon har också koll på leveranser till och från våra lager. Martina flyttade i och med anställningen på Uhip från Strängnäs till Danderyd där hon bor med sina fyrbenta favoriter, hundarna King och Kahn samt kaninerna Nino och Nike.

nadja

internationell försäljning

Nadja Radochinskaya

Nadja verkar via sitt stora kontaktnät till att Uhip etablerar sig utanför Sverige. Hon har kontakter både med influensers, profilryttare, agenter och återförsäljare. Nadja har häst och hund och bor i Stockholms innerstad med sin familj. 

Ann

Butik och kundservice

Anne Staland

Anne är vår spindel i nätet. När hon inte packar ordrar och tar hand om kunder i butiken fixar hon med butiksskyltningen och ser till att det hålls snyggt och rent.

Logistik och kundservice

Jenny Nordlöw

Jenny kom till Uhip september 2018 och är ett välkommet tillskott till Martinas gäng på kundservice och logistik.  Jenny bor med sin familj på egen hästgård i Åkersberga. 

TEAM UHIP

Team Uhip's fyrbenta medlemmar

Ceazar

Säkerhet

Ceazar

Största kontorshunden. Även den snällaste. Blir superglad när det kommer kunder till butiken:-)

Titus

Larm

Titus

Charmar alla med sina stora svarta ögon och härliga lurviga örön.

Kahn

Kurator

Kahn

Minst till storleken men inte till sinnet. Kolsvart liten boll. 

King

Friskvård

King

Uppvuxen på Uhip och busigast av dem alla. Full av energi och nyfikenhet utforskar han kontoret och lagret dagligen.