Trygga och snabba leveranser. Fria returer.
0 0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

TEAM UHIP

Möt Team Uhip

Ulrikan

FOUNDER / CEO

Ulrika Falkman

Vd är Ulrika Falkman som också grundade företaget 2011. Ulrika bor i Täby med familjen som inkluderar Tomas, två barn Max och Moa samt hunden Ceazar och hästen Chablis. 

 

Angelica2n

Marknadsanvarig

Angelica Christiernin

Angelica kom ombord i maj 2018 och kom närmast från ATG där hon drivit projekt och arbetat med reklam. Till Uhip har Angelica tagit med sig ett starkt driv och kundfokus och hon har alltid ett sprudlande positivt humör. Angelica och hunden Titus bor i Bromma. 

Anna

FÖRSÄLJNING

ANNA ELLMARKER

Anna arbetar med försäljning och har hand om alla våra återförsäljare i Sverige. Få brinner för sina kunder som vår Anna! Hon ger aldrig upp och lämnar aldrig varesig kunder eller kollegor i sticket. Anna bor med sin man i Göteborg och har två utflugna barn. 

Elin

Design och Produktion

Elin Westergård

Elin började kom till Uhip i september 2018 och har en gedigen bakgrund inom textilbranchen och outdoorsegmentet, nu senast från Lundhags. Elin brinner för miljö, djur och natur och får nu arbeta med detta och där tillföra sin stora kunskap inom både design, produktion och inköp. 

Sociala medier och samarbeten

Gunilla Falk

Gunilla som  arbetade som redaktör på tidningen Equipage knackade på dörren hösten 2012 för att göra ett reportage om Uhip. Det blev inte bara ett reportage utan även starten på en karriär på Uhip. Gunilla har arbetat och arbetar med mässor, samarbeten, sociala medier och försäljning. Bor i Täby med man,  två barn och katt. Kundernas favorit på mässor och i vår butik och ser till så att vi har trivsel och mys på kontoret.  

CUSTOMER SERVICE OCH LOGISTIK

Martina Rosendahl

Martina började i maj 2018 och har koll på alla leveranser till och kunder och in i till lagret från leverantörer. Martina sköter även kundservice. Martina flyttade iom anställningen på Uhip från Strängnäs till Danderyd och bor där med King och Kahn, sina två små favoriter på 4 ben. 

internationell försäljning

Nadja Radoniskaya

Nadja har varit med i många år och är expert på relationer i och utanför Europa. 

Butiksförsäljning och orderpackning

Anne Staland

Ann är vår spindel i nätet, när hon inte packar ordrar och tar hand om kunder i butiken fixar hon med allehanda saker som skall fixas på kontoret. Alltifrån går ut med sopor till att se till så att vi har det rent och snyggt. 

Logistik coh kundservice

Jenny Nordlöw

Jenny kom till Uhip september 2018 och är ett välkommet tillskott till Martinas gäng på kundservcie och logistik.  Jenny bor med sina och döttrarnas hästar på egen gård i Åkersberga. 

TEAM UHIP

Team Uhip's fyrbenta medlemmar