Vad är skillnaden?

Vi alla vet att Uhips kappor, jackor och kjolar är de absolut bästa att ha på sig när vi går mot kallare tider. Speciellt under höst- och vintermånaderna när hårda vindar, regn och snö testar vårt tålamod att vara utomhus. Men hur vet du vilket plagg som är bäst för dig och din aktivitet? Vi hjälper dig! Låt oss göra en kort jämförelse mellan några av våra familjer.

Alla Uhip's plagg har samma genomtänkta funktioner som ger dig en känsla av frihet och bekvämlighet i sadeln och i stallet.

Plaggen är till exempel försedda med:

  • tvåvägsdragkedja,
  • nedfällbara ärmslut som håller dina händer varma,
  • elastiska bensnören som håller din kappa eller kjol på plats
  • precis så många fickor du behöver.

 

Uhip's ridjacka och ridkjol i Alaska Wren
Alaska Wren jacka och kjol

Alaska & Nordic

Plaggen i Alaska och Nordic är designade för att hålla dig varm i kallt men torrt väder där du inte utsätts för mycket nederbörd. Om du har tillgång till ett ridhus där du kan gömma dig från snö och regn rekommenderar vi Alaska och Nordic.

Nordic har vattenpelare på 3000 mm och kan därmed motstå lättare nederbörd medan Alaska är designad för att vara så mjuk och följsam som möjligt men utan skydd för nederbörd.

Alaska finns i kappa, parkas, jacka och kjol och kommer i tre färgställningar. Nordic finns i samma modeller och kommer i fyra olika färger.

Nordic med skimrande glans
Nordic med skimrande glans

Ice & Arctic sport

För dig som rör dig mestadels utomhus oavsett väder och vill ha en lite mer sportigare look rekommenderar vi Uhip's familjer Ice och Arctic Sport.

Ice (wp 7000 mm) och Arctic Sport (wp 5000 mm) skyddar dig mot regn- och snöfall samtidigt som kläderna andas så att du håller dig torr. Plaggen har extra reflexer som ger både säkerhet och snygga detaljer i höst- och vintermörkret. Självklart är plaggen utrustade med Uhip's smarta funktioner.

Arctic Sport finns i dam- och herrstorlekar som kappa/parkas, jacka och kjol i marinblått. Under hösten 2019 kommer Uhip lansera en Arctic Sport limited edition - håll utkik!

Ice finns för hela familjen! Kappa, jacka och kjol i två färgställningar i dam-, herr och barnstorlekar.

Jacka & kjol Ice Graphite
Hög isolering och regntäthet

Nu är valet ditt, och vi är säkra på att du kommer hitta precis det rätta plagget för dig.
Vi hjälper dig gärna om du har ytterligare frågor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakt

Uhipwear AB
Centralvägen 35 D
SE 183 57 Täby

support@uhip.se
Tel. 08- 300 004

VAT SE556839468701