Trygga och snabba leveranser. Fria returer.Vill du få din vara skickad utanför Sverige? Lägg din order på uhipwear.com!
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Betalning

 

Vi samarbetar med Klarna, som är en ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

 

KORTBETALNING

Du kan alltid känna dig trygg med att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard.  Om du väljer att betala med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till vår hemsida där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört. Kvitto på betalningen erhålls i separat mail från Klarna.

 

FAKTURA

Kredittiden för ett köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen till angiven e-postadress. I enighet med avtalet med e-butiken debiteras en fakturaavgift om 0 kr.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

 

DELBETALNING

Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina kontoköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, d.v.s. du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästkommande månad.

  • Minimibelopp 1 kr
  • Betalningsmodell 50 kr/mån eller minst 1/24 del av den kvarvarande skulden per månad.* (inkl. aviavgift)
  • Uppläggningsavgift 0 kr
  • Aviavgift 29 kr/månad
  • Årsränta f n 19,50 %

*Inköpsmånaden är betalningsfri. Skulden inklusive uppläggningsavgiften delas sedan upp på ett antal lika stora månadsbetalningar.

 

Hjälpte inte informationen?