Goodiebag stor

349 SEK
Snabba leveranser
30 dagar öppet köp
Fria returer

Är du på jakt efter en smidig och flexibel väska till stallet eller tävlingen? Då ska du kika på Uhips Goodiebag. Med sina 22x23 cm rymmer den dina prylar som exempelvis mobil, nycklar, hästgodis och gummisnoddar. Perfekt för att alltid ha dina nödvändigheter till hands.

För enkel användning finns en stadig fjäderöppning med snäppfunktion så att du kan välja att ha den helt öppen om du vill. Den är gjort i ett slitstarkt och smutsavvisande material och har dessutom två fickor, en fram och en bak, båda med dragkedja.

Beskrivning

Uhips smarta belöningsväska kommer med en axelrem och ett bälte, båda avtagbara så att du kan välja om du vill ha den runt midjan eller som en axelbandsväska. Innerfodret i väskan tar du lätt av och slänger i tvättmaskinen så att den håller sig fräsch och ren. Självklart har den en väl synlig reflex på framsidan.

”Väskan är jättebra att ha med på tävling. Som ponnymamma behöver man ofta vara beredd med både svamp, gummisnoddar och putsdukar. Den här väskan har verkligen förenklat tävlingsdagarna för mig ”

Material

Omdömen ()

Frågor om denna produkt ()