Ridvästar

Uhip erbjuder en mångsidig kollektion av ridvästar som kombinerar stil och funktion för att ge dig det perfekta plagget för din ridning. Våra ridvästar för damer är designade med omsorg om detaljer och är perfekta för både vardag och träning.

Västen är det perfekta förstärkningsplagget över mellanlagerjackan, antingen under ytterjackan eller som den är. Uhip’s västar är tillverkade av lättviktsmaterial vilket gör dem supersköna och smidiga att bära. De har dessutom en design och stil som gör dem snygga i såväl outdoorsammanhang som på stan. 

Västarna är utformade med fokus på funktionalitet och rörelsefrihet. Vi vet att du behöver kunna röra dig obehindrat under ridningen, och därför har vi skapat ridvästar som ger dig optimal flexibilitet och komfort. 

Oavsett om du föredrar en enkel och klassisk design eller något mer unikt och modernt, kan du hitta en ridväst som passar din personliga stil hos oss. Upptäck vårt sortiment av ridvästar för damer och hitta den perfekta ridvästen för dig. Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta kvaliteten, funktionaliteten och stilen hos våra ridvästar.