Baslager

Uhips baslager är utformade med fokus på kvalitet, funktionalitet och stil, och är perfekta för att skapa en bra grund för din ridoutfit. Vi förstår vikten av rätt kläder närmast kroppen för att ge dig optimal komfort och prestation under ridningen. Våra baslager är perfekta att använda som en del av lager-på-lager-systemet för att anpassa din klädsel efter olika väderförhållanden och temperaturer.

100% merinoull
Våra underställströjor i 100% merinoull ger dig den ultimata mixen av komfort och funktion, dessutom så stilrena att du kan använda den som vardagströja. Ett bra basplagg är grunden för en härlig dag fylld med utomhusaktiviteter. 

Hög kvalitet och komfort
Våra baslager är tillverkade av  tekniska och högpresterande material som är speciellt utformade för att ge överlägsen fukttransport och andningsförmåga. Detta hjälper till att hålla dig torr och bekväm hela dagen, oavsett väderförhållanden eller intensitet. Vi har högkvalitativa baslager som hjälper dig att maximera din ridupplevelse. Skapa en optimal grund för din outfit med våra tekniska och bekväma baslager, och upplev en ökad komfort under dina ridturer.