Belöningsväska Buster

349 SEK
Snabba leveranser
30 dagar öppet köp
Fria returer

Är du på jakt efter en smidig och flexibel belöningsväska till promenaden eller hundträningen? Då har vi väskan för dig. Med sina 22x23 cm rymmer den dina nödvändigheter som mobil, nycklar, bajspåsar, hundgodis och till och med små belöningsleksaker. Den är gjort i ett slitstarkt och smutsavvisande material.

För enkel användning finns en stadig fjäderöppning med snäppfunktion som gör att du kan ha den helt öppen om du vill. Den har dessutom två fickor, en fram och en bak, båda med dragkedja.

Beskrivning

Uhips smarta belöningsväska kommer med en axelrem och ett bälte, båda avtagbara. Bältet kan du antingen ha runt midjan eller som en axelbandsväska. Innerfodret i väskan tar du lätt av och slänger in i tvättmaskinen så att den håller sig fräsch och ren. Självklart har den en väl synlig reflex på framsidan.

”Den här belöningsväskan är ett måste på hundpromenaden. Perfekt både på den varmare årstiden då man inte har fickor till sina prylar eller under övriga året då du alltid håller den fräsch med sitt avtagbara foder”

Material

Omdömen ()

Frågor om denna produkt ()