Baslager för hundträning

Uhips baslager är utformade med fokus på kvalitet, funktionalitet och stil, och är perfekta för att skapa en bra grund för din outfit. Vi förstår vikten av rätt kläder närmast kroppen för att ge dig optimal komfort och prestation i naturen och på träningsplanen. Våra baslager är perfekta att använda som en del av lager-på-lager-systemet för att anpassa din klädsel efter olika väderförhållanden och temperaturer.

Fukttransport och andningsförmåga
Oavsett om du är en inbiten hundförare som spenderar mycket tid på träningar- och tävlingar eller en entusiastisk hundägare som gärna spenderar mycket tid i naturen, är våra tunna ulltröjor en viktig bas i din garderob. Våra baslager är tillverkade av  tekniska och högpresterande material som är speciellt utformade för att ge överlägsen fukttransport och andningsförmåga. Detta hjälper till att hålla dig torr och bekväm under hela promenaden, oavsett väderförhållanden eller intensitet.

100% mulesingfri merinoull
Våra underställströjor i 100% mulesingfri merinoull ger dig den ultimata mixen av komfort och funktion, dessutom så stilrena att du kan använda den som vardagströja. Ett bra basplagg är grunden för en härlig dag fylld med utomhusaktiviteter. 

Hög kvalitet och komfort
Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa baslager som hjälper dig att maximera dina aktiviteter med din hund. Skapa en optimal grund för din outfit med våra tekniska och bekväma baslager, och upplev en ökad komfort under dina turer.