Bamboo Tee Navy Blue

450 SEK
Snabba leveranser
30 dagar öppet köp
Fria returer

Blue

Förmodligen den mjukaste t-shirten du kommer att ha på dig. Den mjuka, kortärmade tröjan är otroligt skön att ha närmast huden när det är som varmast och passar alla typer av aktiviteter.

Tröjan har en tight passform och man bör gå upp 1-2 storlekar om man vill ha en mer loose fit. Damstorlekar 32-48, herrstorlekar XXS-XXL. Maya är 165cm lång och bär storlek 36.

Beskrivning

Materialet är antistatiskt som bland annat innebär att det är smutsavstötande och samtidigt extra mjukt mot huden. Bambun har även förmågan att förhindra att dålig lukt sätter sig i tyget, vilket innebär att både du och din t-shirt håller er fräscha.

Den passar dig som vill ha ett mjukt och behagligt plagg under träningen eller till vardags. På grund av den höga komforten och bambuns funktionella egenskaper passar tröjorna perfekt för träningsaktiviteter.

Uhips bambutröjor erbjuds i unisex-storlekar med både kort och lång ärm.

Egenskaper

 • Rundhalsad
 • Kortärmad
 • Förflyttad sidsöm för att minimera skav
 • Unisex
 • Kollektion

  Bamboo-familjen innehåller basplagg tillverkade i ett väldigt tunt och mjukt tyg vilket gör att kläderna är otroligt sköna att bära. På grund av den höga komforten och bambuns antibakteriella egenskaper passar tröjorna perfekt för träningsaktiviteter. 

  Uhips bambutröjor erbjuds i unisex-storlekar, familjen innehåller även mössor.

   

  Sex fördelar med Bambu

  Bambu är en av de mest snabbväxande plantorna på jorden. Den är inte beroende av kemikalier, gödningsmedel eller insektsmedel för att växa och det krävs väldigt lite vatten till skillnad från konventionell bomull. Bambu är klassificerad som ett grässlag och är en av världens mest hållbara resurser.

  1. Bambu håller dig fräsch
  Vi alla vet hur kläderna känns efter ett hårt träningspass! Väljer du bambu så kommer du känna dig fräsch och torr betydligt längre eftersom bambu-fibrerna ger tyget en fantastisk andningsförmåga och leder bort fukt.

  2. Bambu är otroligt mjuk
  Du kommer inte vilja ta av dig ett plagg som är gjort av bambu eftersom bambu-fibrerna gör tyget otroligt mjukt och bekvämt att bära. Du kommer inte märka att du har plagget på dig!

  3. Bambu är temperatureglerande
  Bambu har isolerande egenskaper. Under varma dagar kommer tyget kännas fräscht och svalt samtidigt som den ger ett ytterligare skydd under de kalla dagarna.

  4. Bambu är hypoallergeniskt
  Bambu kommer vara särskilt välkommen för dig som lider av känslig hud eller allergier. Bambun är nämligen hypoallergeniskt, vilket betyder att det inte leder till allergiska reaktioner.

  5. Bambu ger dig skydd mot uv-strålning
  Bambun ger dig ett naturligt skydd mot UV-strålning och kan filtrera bort 97.5% av de skadliga UV-strålarna. Detta gör tyget till det perfekta valet under varma dagar när man är ute i solen länge.

  6. Bambu är skrynkelfritt
  Tack vare de speciella bambu-fibrerna, är tyget nästan omöjligt att göra skrynkligt. Plagget kommer hålla formen oerhört bra trots många tvättar.

  Material

  Very thin and soft fabric with antibacterial properties. It is organic, biodegradable, environmentally friendly and manufactured in Europe.

  95% Viscose Bamboo
  5% Spandex

  Ännu en positiv egenskap som bambu har är att plaggen inte behöver tvättas så ofta! Många gånger räcker det med att bara vädra plaggen över natten så kan de användas ännu en dag eller två. Att minska antalet tvättar förlänger plaggens livslängd och minskar belastningen på vår miljö.

  När du väl behöver tvätta ditt bambuplagg så följ dessa råd:

  • Gentle wash at 40 degrees C
  • Do not Bleach
  • Iron Low
  • No dry cleaning
  • Do not tumble dry
  • Wash with similar colors
  • Use mild detergent
  • Do not use softener

  Omdömen ()

  Frågor om denna produkt ()