Ridkappor

Vi erbjuder enastående ridkappor som kombinerar elegans, funktionalitet och komfort för att ge dig en perfekt ridupplevelse oavsett väderförhållanden. Våra ridkappor för damer är utformade med omsorg om detaljer och är tillverkade av högkvalitativa material för att möta dina behov och förväntningar.

Hög kvalitet
Vi strävar efter att erbjuda ridkappor av hög kvalitet som är hållbara och slitstarka. Vi vet att en ridkappa är en investering, och därför använder vi noggrant utvalda material och utför gedigna tester för att säkerställa att våra ridkappor håller över tid och tål de tuffaste förhållandena. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig och väderskyddande ridkappa. Därför använder vi tekniska tyger och innovativ design för att skapa ridkappor som håller dig varm, torr och skyddad från vind och regn. 

En ridkappa för dig
Vi har ridkappor för vinter, vår, sommar och höst. Alla Uhipkappor kännetecknas av smarta och praktiska funktioner. För att passa dina individuella behov erbjuder vi varma ridkappor, skalkappor, regnkappor och lätta, mjuka kappor i olika design och stilar.

Uhip’s ridkappor har tagits fram för att passa dig som vill både rida din häst och utöva stallsysslor med fri rörlighet oberoende av väder. Vi vet att det går alldeles utmärkt att kombinera smarta funktioner och kvalitet med snygg, feminin design!