Toppar

Vi erbjuder ett brett utbud av stilfulla och funktionella toppar som är speciellt utformade för ryttare. Våra toppar för damer kombinerar mode, komfort och prestanda för att ge dig en perfekt balans mellan stil och funktionalitet.

Håller dig sval och torr
Vi prioriterar komfort och funktion och använder tekniska tyger som är utformade för att ge fukttransport och andningsförmåga, vilket håller dig sval och torr under ansträngande ridpass. Våra toppar har också stretchiga egenskaper som ger dig fullständig rörelsefrihet och flexibilitet. 

Snygg design
Vi vet att utseendet är viktigt för ryttare, både i och utanför sadeln. Därför har vi noggrant valt ut de bästa materialen och designat våra toppar för att ge dig en snygg och smickrande passform. Våra toppar finns i olika stilar och färger, så att du kan hitta den som passar din personliga stil och smak.

Praktiska detaljer
Utöver stil och komfort har vi också tänkt på praktiska detaljer. Många av våra toppar är utrustade med funktionella fickor för förvaring av viktiga tillbehör som mobiltelefon eller hästgodis. Våra toppar för damer är mångsidiga och kan användas inte bara vid ridning utan även i vardagen. De är perfekta för träning, promenader eller andra utomhusaktiviteter. Du kan vara säker på att våra toppar kommer att ge dig både stil och funktion oavsett tillfälle.